top of page
Nimetön malli (2).jpg

Edunvalvonta

Edunvalvontafoorumin idea lähti tarpeesta tuoda edunvalvonta lähemmäs jäsenistöä ja viestiä Preemiolaisten edunvalvonnasta aiempaa paremmin. Tavallisesti Koulutus- ja Sosiaalipoliittisen vastaavan pesti on ollut hyvinkin hiljainen ja terveisiä on kuullut lähinnä RiskiPreemion julkaisuissa sekä KopoKylli -kahveilla.

 

Foorumin tarkoitus on luoda palsta Kopolle/Sopolle, Puheenjohtajille ja miksei muille edunvalvonta-asioissa aktiivisesti mukana oleville Preemiolaisille. Palsta, jonka kautta voidaan jatkossa viestiä arjessamme tapahtuvista edunvalvontaan liittyvistä, mutta kiireettömistä asioista. Tavoitteena on, että palstalle kirjoitellaan säännöllisen epäsäännöllisesti, aina kun siihen on mahdollisuus ja edunvalvontasektorilla jotakin viestimisen arvoista tapahtuu. Lisäksi kaikki Kopon/ Sopon jatkossa RiskiPreemioon ja esimerkiksi Facebook -ryhmä Preemiolaisiin julkaistavat tekstit tulevat myös löytymään Edunvalvontafoorumilta, jotta edunvalvonnasta viestiminen olisi mahdollisimman selkeää ja keskitettyä.

 

Hyvin usein Kopo/ Sopon käsittelemät asiat eivät ylitä ”uutiskynnystä” Preemiolaisissa tai instagramissa tapahtumamainosten ja muun kiireellisemmän viestinnän lomassa. Lisäksi palsta RiskiPreemiossa on melko kapea ja lehti julkaistaan harvoin kaikkien tiedotettavien asioiden läpi käymiseksi. Näin luomme avoimelle viestinnälle mahdollisimman matalan kynnyksen, josta jopa meikäläisen jaloilla pääse ylitse.

Opintoneuvonta

Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden opiskelijoilla on kattava opintoneuvontaverkosto käytettävissään. Opiskelija voi ottaa yhteyttä missä tahansa opiskeluun tai opiskelijaelämään liittyvissä kysymyksissä. Opiskelijan lähin kontakti on Preemion hallituksen koulutuspoliittinen vastaava, joka pystyy välittämään asian vastaavalle taholle. Opintoasioista vastaa kauppatieteiden laitoksen amanuenssi Christina Piel.

Yhteystiedot:
Preemion koulutuspoliittinen vastaava Antton Gustafsson: kopo@preemio.fi
Amanuenssi Christina Piel: christina.piel@uef.fi
Laitoksen johtaja Saara Julkunen: saara.julkunen@uef.fi
Kv-asioiden koordinaattori Sari Tarvainen: sari.tarvainen@uef.fi

Search
Blogi
bottom of page