top of page

Moi fuksi!

Lämpimät onnittelut luultavasti yhdestä elämäsi hienoimmasta saavutuksesta tähän mennessä. Sinusta on tullut kauppatieteiden ylioppilas – kylteri!

Ensimmäisten opiskeluviikkojen aikana tietoa tulvii valtavasti jokaisesta tuutista ja osa asioista saattaa mennä kaikessa härdellissä ohi. Ei hätää, täältä löydät kaikki uuden opiskelijan – eli fuksin – tärkeimmät ja tarpeellisimmat tiedot Kuopiolaisen opiskelijaelämän aloittamista varten.

  • TikTok
  • Facebook
  • Instagram

Tuutorit

Tuutorit vuosimallia 2023 toivottavat uudet fuksit lämpimästi tervetulleiksi Preemioon!

Tuutorit ovat tuki ja turvasi opiskelun alkuvaiheilla ja opastavat sinut opiskelun ja opiskelijaelämän saloihin. Uudet fuksit jaetaan omiin tuutoriryhmiinsä fuksiviikon alkaessa, mutta mikäli mitä tahansa kysyttävää tai epäselvää tulee, voit olla yhteydessä kehen tahansa tuutoreistamme.

Tuutorit löytyvät myös Facebookin Preemion fuksit 2023 -ryhmästä, jonne jokaisen fuksin kannattaa käydä liittymässä, jotta pysyy kärryillä uusimmista tiedotteista. Jäsenlehtemme Riskipreemion fuksinumerosta voit käydä lukemassa pidemmät esittelyt hurmaavista tuutoreistamme!

Nimetön malli (2).jpg

Tervetuloa Kuopioon!

Kuopio on noin 120 000 asukkaan virkeä, kasvava ja elinvoimainen kaupunki Pohjois-Savon maakunnassa näyttävällä paikalla keskellä Suomea. Kuopion kaupunkinäkymää ja mielenmaisemaa hallitsee vahvasti Puijon torni ulkoilualueineen, keskustan tori, Hanna Partasen kalakukkoleipomo sekä kaupunkia ympäröivä välkehtivä Kallavesi tiiviistä ja näkyvästä opiskelijayhteisöstä puhumattakaan. Kuopio tarjoaa asukkailleen vehreän ja eläväisen, palvelutasoltaan erinomaisen asuinpaikan, jossa harrastus- ja kouluttautumisvaihtoehdot ovat vertaansa vailla. Miltä kuulostaa kaupunki, jonka keskustan tuntumasta löytyy laskettelurinne, yhdeksän päivää kestävät viinifestivaalit sekä vesistö, jota pitkin pääsee Suomenlahdelle asti?


www.kuopio.fi
www.opiskelijankuopio.fi

Kauppatieteiden opetus tapahtuu pääösin Canthia, Snellmania, Tietoteknia, ja Tecnhopolis -rakennuksissa. Preemiolaisuuden sydän eli Preemion toimisto sijaitsee Canthian eli Cantsun alakerroksessa, jonne kannattaakin tulla juomaan kahvit ja moikkailemaan muita kanssapreemiolaisia.

Jotta Kuopioon, Preemioon ja yliopistoon tutustuminen olisi helppoa ja kivaa, kokosimme tähän tärkeimmät aakkosesi.

Täältä löydät kaikki somekanavat, mitä kannattaa alkaa seuraamaan heti opiskeluelämän alussa. Näitä seuraamalla et missaa mitään tärkeää informaatiota, saatika tietoa mahtavista opiskelijatapahtumista ja kerhoista.

Täältä löydät kaikki somekanavat, mitä kannattaa alkaa seuraamaan heti opiskeluelämän alussa. Näitä seuraamalla et missaa mitään tärkeää informaatiota, saatika tietoa mahtavista opiskelijatapahtumista ja kerhoista.

bottom of page