top of page
Yrityksille

Preemio ry on aktiivinen ja tulevaisuuteen suuntautunut ainejärjestö, joka korostaa vahvasti yritysyhteistyön merkitystä. Tarjoamme räätälöityjä yhteistyömalleja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin monipuolisilla eduilla, tapahtumilla ja näkyvyydellä. Yli 700 opiskelijan kohderyhmämme tarjoaa yrityksille tehokasta markkinointia ja työnantajamielikuvan rakentamista tulevaisuuden huippuosaajien keskuudessa.

 

Tavoitteenamme on kehittää monipuolisia yhteistyömuotoja, jotka tukevat molempien, opiskelijoiden ja yritysten, tavoitteita sekä laajentavat verkostoja työelämässä. Pitkäkestoiset yhteistyösopimuksemme luovat vahvoja suhteita yritysten ja opiskelijoiden välille, samalla tarjoten opiskelijoille arvokasta kokemusta ja mahdollisuuden verkostoitua liike-elämän ammattilaisten kanssa.

 

Yhteistyö Preemion kanssa tarkoittaa enemmän kuin pelkkää logoa tapahtumissamme. Se merkitsee pitkäaikaista kumppanuutta, josta molemmat osapuolet hyötyvät.  

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan siitä, miten voimme yhdessä luoda juuri teidän yrityksenne kanssa räätälöidyn ja merkityksellisen kumppanuuden.

Lassi Valli

Puh. 044 2612054

yrityssuhteet@preemio.fi 

Arttu Riikonen

‭Puh. 045 1816588‬

yrityssuhteet@preemio.fi

bottom of page