top of page

Tunnustukset

Preemio ry:n perinneohjesäännön mukaan yhdistyksen hyväksi tehdystä työstä voidaan entiselle tai nykyiselle jäsenelle myöntää kultainen, hopeinen tai pronssinen ansiomerkki. Ansiomerkkien ohella voidaan myöntää kunniakirja aktiivisesta toiminnasta yhdistyksessä.

Ansiomerkkien myöntäminen sai alkunsa vuonna 2011 yhdistyksen täyttäessä 10 vuotta. Vuonna 2013 ansiomerkkien myöntämiskriteerejä muutettiin perinneohjesäännön mukaisesti pohjautuen aikaisempaan käytäntöön. Vuodesta 2013 lähtien ansiomerkit on voitu myöntää ainoastaan järjestyksessä pronssisesta kultaiseen.

Ansiomerkit ja muut tunnustukset myöntää yhdistyksen hallitus perinneneuvoston esityksestä, ja ne jaetaan kerran vuodessa hallituksen puheenjohtajan toimesta yhdistyksen vuosijuhlassa. 

Nimetön malli (2).jpg

Kuka nykyinen tai entinen preemiolainen ansaitsisi sinun mielestäsi tulla palkituksi?

Nyt on sinun aikasi paljastaa se näkyvä tai näkymätön puurtaja, joka on mielestäsi tuonut sanoillaan ja teoillaan iloa preemiolaisten päiviin! Kerro siis kuka preemiolainen ja miksi ansaitsisi tulla palkituksi Preemio ry:n vuosijuhlilla helmikuussa. Palkittavaa voi ehdottaa alla olevan lomakkeen kautta ympäri vuoden.

Kiitos ehdotuksestasi!

Myönnetyt tunnustukset

bottom of page