top of page
Nimetön malli (2).jpg

Preemion toimisto

Toimiston yhteystiedot ja aukioloajat

Preemiolla on yliopiston alueella käytössä Preemion toimisto, joka sijaitsee Canthian ensimmäisessä kerroksessa. Toimisto on preemiolaisten kohtaamispaikka arjen keskellä, jonne voi tulla viettämään lounaan jälkeistä kahvitaukoa, etsimään kadotettua opiskelumotivaatiota tai keskustelemaan päivän polttavimmista puheenaiheista. Toimistolta löytyy myös aina tuorein Riskipreemio sekä muiden kylteriainejärjestöjen jäsenlehdet! Toimisto on myös yhteydessä muiden ainejärjestöjen tiloihin, joten kellarissa voit halutessasi hetkeksi unohtaa tiliristikot ja johtamisteoriat, ja avartaa sitä maailmankuvaa poikkitieteellisessä yhteishengessä. Toimisto on preemiolaisten vapaassa käytössä kiinteistön aukioloaikana, mutta pidäthän kuitenkin huolta yhteisestä viihtyvyydestä siistimällä jälkesi!

Preemion toimistolla on päivystys lukukauden aikana keskiviikkoisin klo 11.30–12.30, jolloin toimistolle voi tulla esimerkiksi ostamaan haalarimerkkejä tai kertomaan toiveita ja kehitysideoita hallituksen jäsenille.

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Preemio ry toimisto
Canthia-rakennus, alin kerros
Yliopistonranta 1 C
70211 Kuopio

Toimistovastaava

Robert Van Voorn, sihteeri

050 5750173

sihteeri@preemio.fi

Aukioloajat

Ovet ovat aina avoinna jäsenille.

 

Toimistopäivystys keskiviikkoisin 11.30-12.30, ellei toisin ilmoiteta.

Preemion toimiston löydät Canthian ensimmäisestä kerroksesta. Helpoin suunnistusreitti kellaritiloihin on seuraamalla ruokalan viereisestä eteisestä lähteviä kierreportaita alakertaan, ja jatkamalla matkaa vasemmalle aukeavalle käytävälle. Kellarin ovi sijaitsee käytävän alkupäässä vasemmalla.

bottom of page