top of page
  • Writer's pictureIlmari Mäkelä

Perintö

Rakas jäsenistö. Arvoisat sidosryhmät.

 

Yleensä hallituksen vaihtuessa jaetaan frakki, liivi, perintökalleudet sekä testamentit.

Harvemmin sitä saa mahdollisuutta jättää perintöä, todellista jälkeä ainejärjestön toimintaan ainakaan niin suurella mittakaavalla, kuin tänä vuonna 2023.

 

Tapahtumasektorilla on vuoden aikana mennyt todella lujaa ja samalla kun Lentävä Lähtö ja Kuopion Haalaribileet ovat sementoineet asemaansa Kuopion opiskelijaelämän kirkkaimpina timantteina, on Preemion kerhojen, tiimien ja joukkueiden yhteenlaskettu järjestettyjen tapahtumien määrä yli 80 kpl. Samaan aikaan nettisivut uudistettiin, sähköpostialusta vaihdettiin ja tehtiin monia tärkeitä uudistuksia ainejärjestön toimintaan. Ei myöskään sovi unohtaa Häirintäyhdyshenkilötoiminnan pilotoimista tai ainejärjestön uutta ja kunnianhimoista säästösuunnitelmaa. Edellä mainittujen asioiden ansiosta H’23 jättää perintönään entistäkin terveemmän, vauraamman ja aktiivisemman ainejärjestön niin tapahtumien, talouden kuin edunvalvonnankin saralla. Exponentiaalinen kasvu ei kuitenkaan koskaan ole lyhyen aikavälin välitön tuotos, vaan kehityskäyrän jyrkkeneminen vaatii pitkän aikavälin panostuksia ja onnistumista. Pohjatyöstä onkin kiittäminen kaikkia aikaisempia hallituksia ja aktiivihenkilöitä. Ilman teitä kaikkia, H’23 ei olisi lähtenyt eikä mikään tuleva hallitus tulisi lähtemään niin otollisista asetelmista omaan hallitusvuoteensa.

 

Oman jälkeni ainejärjestömme historiankirjoihin kirjoitan tällä alustalla, Edunvalvontafoorumilla. Mikä on KopoSopo? Mitä KopoSopo tekee? Mitä on edunvalvonta? Niinpä.

 

Teille hyvät edunvalvonta-aktiivit, puheenjohtajistot, KopoSopot, Kylterit-ryhmäläiset ja jäsenistö jätän pikkuruisen perintönä alustan, josta jatkossa jäsenistö löytää kaiken edunvalvontaa koskevan asian. Palstan, jolla puheenjohtaja voi viestiä KPV:n toiminnasta, edaattorit tai ISYY:n hallituslaiset kertoa ylioppilaskunnan asioista tai KopoSopo ottaa kantaa ajankohtaisiin opiskelijoita koskeviin asioihin. Tavoitteena entistäkin avoimempi viestintä ainejärjestön olemassaolon tärkeimmästä tarkoituksesta, Kauppatieteilijöiden edunvalvonnasta. Ehkäpä foorumia lukiessa jäsenistöllekin aukenee, mitä edunvalvonta todellisuudessa on.

 

Kiitokset sidosryhmille ja hallitukselle kuluneesta vuodesta, erityisesti mediavastaavalle uusista nettisivuista, jonka ansiosta edunvalvontafoorumi on mahdollinen.

 

Ilmari Mäkelä

Koulutus- ja Sosiaalipoliittinen vastaava

Hallitus ’23

Preemio ry

Comentarios


Kommentit (1)

Guest
Jan 09

Huh, mikä mähinäkerhobottom of page