top of page
Nimetön malli (2).jpg

Mikä on Preemio ry?

Preemio ry on vuonna 2001 perustettu Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen kauppatieteiden opiskelijoiden ainejärjestö. Olemme 700 innokkaan jäsenen myötä saavuttaneet Kuopiossa jo aktiivisimman opiskelijajärjestön statuksen, joten tervetuloa mukaan nauttimaan hyvästä meiningistä!

Preemio toimii opiskelijoidensa etu- ja yhteistyöjärjestönä opintoihin liittyvissä asioissa sekä pyrkii helpottamaan heidän siirtymistään työelämään luomalla yhteistyökanavia yritysten kanssa. Tavoitteenamme on kehittää jatkuvasti kauppatieteiden opiskelua Itä-Suomen yliopistossa sekä lisätä opintojen tunnettuutta niin paikallisesti kuin maanlaajuisesti. Yhdistys pyrkii toiminnallaan edistämään jäsentensä ammatillista tietoutta ja suhteiden luomista saman alan koti- ja ulkomaisiin järjestöihin.

Yksi tärkeimmistä asioista meille preemiolaisille on yhteisöllisyys. Me preemiolaiset pidämme yhtä niin koulussa kuin vapaa-ajalla, ja tuemme ja kannustamme toisiamme aina tilanteesta riippumatta. Preemiolaisista kasvaa opintojen edetessä luotettavia ja asiantuntevia kaupallisen alan ammattilaisia, ja tiiviin yhteisömme myötä kaikkeen vapaa-ajan toimintaan on helppo lähteä mukaan.

Lue lisää Preemion toiminnasta:

Preemion aktiiviset jäsenet ylläpitävät useita kerhoja ja joukkueita, kuten Preemio Investment Club, Viinikerho Vino, Preemio Pig Band, Preemion liikuntakerho PreLi ja Jääkiekko- ja jalkapallojoukkueet HC Preemio ja Katihukka. 

Vastapainona ahkeralle opiskelulle Preemiolaisen vuoteen sisältyy valtava määrä erilaisia tapahtumia, joita kerhot ja hallitus tiimeineen järjestävät. Koska tarjonta on monipuolista mm. vuosijuhlien, vappuviikon, yritysvierailujen ja liikuntatapahtumien muodossa, jokaiselle löytyy varmasti mieluisaa tekemistä, vaikka muuttaisit Kuopioon kauempaakin Suomesta!

Jäsenlehti RiskiPreemio on viisi kertaa vuodessa ilmestyvä julkaisu, jossa on vaihtelevia palstoja, artikkeleita, koosteita ja paljon muuta. Riskarista löydät Fuksin tärkeimmät muistilistat syksyllä ja vapun kohokohdat keväällä. 

Preemion hallitus on 11 jäseninen tiimi, joka yhdessä ylläpitää järjestön toimintaa järjestämällä tapahtumia, luomalla yrityssuhteita, tiedottamalla jäsenistöä ja huolehtimalla koulutus- ja sosiaalipoliittisista asioista kuten Code of Conductista. 

bottom of page