fbpx

Yliopistoon ilmoittautuminen ja ylioppilaskunnan jäsenmaksu

Uusien opiskelijoiden yliopistoon ilmoittautuminen tehdään samassa paikassa, jossa olet ottanut paikan vastaan eli opintopolku.fi:n Oma opintopolku -palvelussa. Tämän lisäksi suoritetaan ylioppilaskunnan (ISYY) jäsenmaksu, joka maksetaan lukuvuosittain (tai lukukausittain), ja sen suuruus määritellään jokaiselle lukuvuodelle erikseen. Jäsenmaksun suoritettuasi olet ilmoittautunut läsnäolevaksi kyseiselle lukuvuodelle tai -kaudelle ja olet oikeutettu muun muassa ilmoittautumaan kursseille.

Opiskelijakortin tilaaminen (https://www.frank.fi, kansainvälinen: www.isic.fi)

Opiskelupaikan vastaanotettuasi voit tilata lukuisiin etuihin oikeuttavan opiskelijakorttisi! Opiskelijakortti kannattaa tilata hyvissä ajoin, sillä luonnollisesti loppukesä on ruuhkaista aikaa. Opiskelijakortin saatuasi ja ylioppilaskunnan jäsenmaksun maksettuasi voit noutaa ISYY:n toimistolta Lukemalta lukuvuositarran, joka tulee uusia opiskelijakorttiin joka vuosi. Voit ladata myös puhelimeesi digitaalisen opiskelijakortin, jolla saat kaikki samat opiskelijaedut kuin perinteisellä muovikortilla.

Preemion jäsenyys

Preemion jäseneksi voivat liittyä kaikki Itä-Suomen yliopistossa Kuopion kampuksella kauppatieteiden maisterin tutkintoa suorittavat henkilöt. Jäsenmaksu (45€) maksetaan kerran liittymisen yhteydessä, ja se kattaa koko opiskeluajan. Preemion jäsenyys rikastuttaa opiskelijaelämääsi ja tekee siitä taatusti elämäsi parasta aikaa. Lukuisat tapahtumat, yritysvierailut, akateemiset perinteet, edunvalvonta ja viininpunaiset haalarit takaavat sen, että preemiolaisena olet osa tiivistä ja iloista joukkoa. Jäseneksi liitytään Suomen Ekonomien kautta ja kaikki Preemion jäsenet liittyvätkin samalla myös Suomen Ekonomien opiskelijajäseniksi, ja saavat näin Ekonomien edunvalvontayhteisön palvelut käyttöönsä. Kun olet liittynyt jäseneksi, voit noutaa Preemio-tarran opiskelijakorttiisi Preemion toimistolta. Näin saat jäsenedut heti käyttöösi! Lue lisää Preemion jäseneduista ja Ekonomien jäseneduista.

Tutustu Preemioon

Tutustu uuteen ainejärjestöösi viisi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehtemme Riskipreemion kautta. Suoraan preemiolaiseen fiilikseen pääset täältä!

Asunnon etsintä

Asunnon etsintä kannattaa aloittaa hyvissä ajoin opiskelupaikan vahvistuttua. Tutustu esimerkiksi opiskelija-asuntoja vuokraavan Kuopaksen (Kuopion Opiskelija-asunnot Oy) tarjontaan. Opiskelija-asuntoihin on kuitenkin yleensä pitkät jonot, joten asunnon etsinnässä kannattaa olla itse aktiivinen. Yksi hyvä vinkki on laittaa hakuvahdit esimerkiksi Vuokraoveen tai Oikotielle tai asunnon etsintäilmoitus Tori.fi:lle tai Kuopion kirpparille.

YTHS

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS tarjoaa yleisterveyden, mielenterveyden ja suunterveyden palveluja yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille. Kuopion toimipiste sijaitsee osoitteessa Niiralankatu 23
70600 Kuopio. Tutustu YTHS:n palveluihin tästä.

EnglishScroll Up