fbpx
Preemio ry:llä on ilo ja kunnia kutsua Teidät juhlimaan 22-vuotista taivaltaan vuosijuhlien merkeissä. Tule viettämään tätä ikimuistoista iltaa lukuisten komeiden herrasmiesten sekä toinen toistaan upeampien daamien kanssa!
Aloitamme juhlinnan kutsuvieraiden cocktail-tilaisuudella Yliopiston Medistudialla klo 16:00 osoitteessa Yliopistonranta 1, 70210 Kuopio. Tilaisuuden jälkeen siirrymme iltajuhlapaikalle. Iltajuhla järjestetään Kuopion Scandic-hotellilla perjantaina 10.2.2023 klo 19:00 alkaen. Illan aikana on luvassa muun muassa ansioituneiden preemiolaisten palkitsemista, juhlapuheita, juhlaillallinen sekä lauluja, hyvää musiikkia sekä tanssia unohtamatta. Virallisen juhlatilaisuuden jälkeen meitä odottaa jatkot tanssin ja hyvän seuran merkeissä.
Lauantaina 11.2.2023 luvassa on perinteinen akateeminen silliaamiainen. Silliaamiaisen eli ”silliksen” kyyditys lähtee Kaupungintalon takaa kello 11:30. Olethan ajoissa paikalla. Vieraille on tarjolla virvokkeita ja pikkupurtavaa. Silliksen teemana on Winter Olympics.

Illalliskortin hinta on Preemion jäsenille ja alumneille (Preemion Alumnit ry:n jäsenille) 110 euroa henkilöltä, muille 130 euroa. Hintaan sisältyy juhlaillallinen. Sillisrannekkeen hinta on 12€.

Pukukoodi: Juhlapuku tai frakki/tumma puku & akateemiset kunniamerkit, silliksellä haalarit + Winter Olympics.

HUOM! Vuosijuhlille voivat ilmoittautua Preemion jäsenet ja alumnit aveceineen (sekä kutsuvieraat erillisen linkin kautta). Ilmoittautuminen on sitova. Huomioithan, että sillikselle pääset vain sillisrannekkeen ostamalla. Sillisranneke tulee ostaa vuosijuhlalipun yhteydessä eikä rannekkeita myydä erikseen.

Erittäin lämpimästi tervetuloa

Preemio ry:n puolesta,
Tuuli Liukkonen
Projekti- ja vuosijuhlavastaava
vuosijuhla@preemio.fi

Linkki vuosijuhlien eventtiin Facebookissa: Preemio ry:n 22.vuosijuhlat

Linkki silliksen eventtiin Facebookissa: Winter Olympics-sillis

English