fbpx

Niin mikä?

Nordiska Ekonomie Studerandes Union eli NESU on Pohjoismaisten kauppatieteilijöiden yhteisö, jonka tavoitteena on lisätä yhteistyötä kauppakorkeakoulujen välillä. Tällä hetkellä toiminnassa mukana ovat kaikki Suomen kylterikaupungit, sekä Islanti ja Tallinna. NESU järjestää vuosittain kaksi viikon mittaista NESU-Konferenssia, monia kymmeniä sitsejä ympäri Suomen ja Tallinnassa, sekä muita mahtavia tapahtumia ympäri vuoden. NESU koostuu siis huikeista tapahtumista, ystävällisistä ihmisistä ja loistavasta yhteishengestä!

Miksi NESU?

NESU:ssa kiteytyy opiskelijaelämän parhaat puolet mahtavissa tapahtumissa ja uusissa tuttavuuksissa. NESU:n avulla saat helposti uusia ystäviä, laajennat tuttavapiiriäsi myös Kuopion ulkopuolelle ja luot verkostoja, joista on varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa. Muihin kaupunkeihin on helppo lähteä sitsaamaan, sillä majoitus järjestyy aina.

Mikä on NESU-Preemio?

Preemion oma toimielin NESU-Preemio toimii Kuopiossa ja siihen kuuluvat automaattisesti kaikki preemiolaiset. Toimintaa organisoi toimikunta, jonka tehtävänä on järjestää sitsejä Kuopion päädyssä. Vuosittain järjestämme Kuopiossa kahdet NESU-sitsit, joihin osallistuu preemiolaisten lisäksi kauppatieteen opiskelijoita muista kylterikaupungeista. NESU-sitsit ovat hyvä mahdollisuus siis tutustua uusiin ihmisiin ja luoda ystävyyssuhteita oman opiskelukaupungin ulkopuolelle.

Lisää tietoa NESU:sta, sen tapahtumista ja NESU-kaupungeista löydät täältä. Jos haluat enemmän tietoa NESU:sta, toimintaan mukaan pääsemisestä tai toiselle paikkakunnalle sitsaamaan lähtemisestä, ota rohkeasti yhteyttä Preemion NESU-vastaavaan tai toimikuntalaisiin!

Liity myös NESU:n sähköpostilistalle tästä ja ole ensimmäinen, joka saa tiedon tulevista sitseistä!

NESU-vastaava 2022
Patrik Palmgren
040 4155235
nesu@preemio.fi
nesu-preemio@nesu.net

NESU-tiimi 2022

Eetu Jansson

Hilppa Kukkonen

Johannes Roimaa

Niko Viljakainen

English