fbpx

Preemion Alumnit ry on syksyllä vuonna 2013 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on olla yhdyssiteenä Itä-Suomen yliopistossa Kuopion kampuksella kauppatieteitä opiskelleiden henkilöiden välillä valmistumisen jälkeen, sekä edesauttaa verkostoitumista työelämässä olevien ja opiskelijoiden kesken. Yhdistykseen voit liittyä alla olevan lomakkeen  kautta ja maksamalla  ainaisjäsenmaksun (25€), maksuohjeet alla. Liitythän myös alumnien omaan Facebook-ryhmään

Preemion Alumnit ry:llä on kolme päätavoitetta

  • Ylläpitää opiskeluaikojen yhteishenkeä ja toveruutta toimien yhteisönä Preemion alumneille
  • Ammatillisen verkoston laajentaminen työelämässä
  • Opiskelevien preemiolaisten tukeminen valmistumista ja työelämää kohti

Yhdistys järjestää jäsenilleen muutaman kerran vuodessa tapahtumia, kuten alumnisitsejä, urheilutapahtumia ja muita illanviettoja, joissa alumnit pääsevät muistelemaan menneitä ja verkostoitumaan yli vuosikurssirajojen rennoissa tunnelmissa. Tärkeimmät tapahtumat ovat Preemio ry:n vuotuinen ainejärjestön vuosijuhla sekä alumnien oma, kaikille jäsenille avoin vuosikokous. Jäsenenä olet osa alati kasvavaa yhteisöämme, pääset edullisemmin tapahtumiimme ja vastaanotat halutessasi sähköisen jäsenkirjeen.

Jäseneksi liittymisen maksuohjeet:

Saaja: Preemion alumnit ry

Tilinumero: FI89 5724 1120 1093 52

Summa: 25€

Viesti: Jäsenmaksu + oma nimi

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen, joka on suorittanut Itä-Suomen yliopistossa Kuopion kampuksella Kauppatieteiden maisterin tutkinnon ja hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt tai sellainen henkilö, joka on kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta ja on ollut aktiivisesti mukana Preemio ry:n toiminnassa, tai suorittanut Kuopiossa kauppatieteellisen alemman korkeakoulututkinnon ja joka on suorittanut KTM-tutkinnon tai muun vastaavan tutkinnon muussa suomalaisessa yliopistossa.

Preemion alumnit ry:n hallituksen jäseninä toimivat: Katariina Lahdenpää, Kiia Rajaranta, Viivi Pulkkinen, Essi Vasara, Teemu Malmström, Juha-Matti Heino ja Antti Itkonen.

Yhteyshenkilö:

Katariina Lahdenpää

Puheenjohtaja

Preemion Alumnit ry

040 719 3946

alumnit@preemio.fi

Lue lisää myös Kuopiossa paikallisesti toimivasta Pohjois-Savon ekonomit ry:stä 

EnglishScroll Up