fbpx

Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer ry on kyltereiden ja ekonomien palvelu- ja etujärjestö, joka tarjoaa jäsenilleen monenlaisia palveluita, jäsenetuja ja apua uran kaikissa käänteissä. Suomen Ekonomit on Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö noin 52 000 opiskelija- ja ekonomijäsenellään. Ekonomien ammattitaitoinen henkilöstö tarjoaa työelämässä tarvittavaa tietoa ja neuvontaa, sekä tulo-, työmarkkina- ja koulutuspoliittista edunvalvontaa niin työntekijöille kuin työnantajillekin. Suomen Ekonomien jäseneksi voit liittyä helposti: Preemio on yksi Ekonomien kolmestatoista opiskelijajärjestöstä, joten jos olet Preemion jäsen, olet myös Suomen Ekonomien jäsen.

Kuopiossa toimiva paikallinen ekonomiyhdistys on Pohjois-Savon Ekonomit ry (PoSE). Valmiit ekonomit liittyvät Suomen Ekonomeihin paikallisjärjestönsä kautta.


PALVELUT JA EDUT

Jäsenedut (https://www.ekonomit.fi/jasenedut-kyltereille)

  • Ilmainen Kauppalehti sekä Ekonomi-lehti
  • Alennusta If-vakuutuksista
  • Danske Bankin edut vastavalmistuneelle
  • Suomen Ekonomien koulutukset, tapahtumat ja verkostoituminen
  • Kesätyöpalkka-, gradupalkkio- ja vastavalmistuneen palkkasuositukset: tutkimuksiin perustuvista suosituksista voit hakea tukea omiin palkkaneuvotteluihisi. Lisäksi palkkaneuvontamme auttaa oikean palkkatason määrittämisessä, kun haet töitä.

Uraneuvonta

Saat henkilökohtaista palautetta esimerkiksi CV:stäsi tai työhakemuksestasi Suomen Ekonomien uraneuvonnasta. Uraneuvojat voivat sparrata sinua esimerkiksi työhaastatteluun valmistautuessasi.

Juristipalvelut

Voit esimerkiksi tarkistuttaa työsopimuksesi ennen allekirjoittamista tai hakea apua muissa lakiasioissa.

IAET-työttömyyskassa

Voit kuulua IAET-työttömyyskassaan Suomen Ekonomien kautta. Kun liityt kassaan jo opiskeluaikana, voit saada ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa, jos et löydäkään heti valmistumisen jälkeen työpaikkaa.

Ajantasaisimmat tiedot löydät aina sivustosta http://www.ekonomit.fi/.


KYLTERIYHDYSHENKILÖ

Jokaisella kauppatieteitä opettavalla yliopistolla on oma kylteriyhdyshenkilönsä eli tuttavallisemmin “kylli”, joka toimii linkkinäsi Suomen Ekonomeihin. Kuopion kylli olen minä, Justiina Järventaus. Jos mikä tahansa opiskeluun tai Ekonomeihin liittyvä asia mietityttää, autan aina mielelläni!

Tiedotan Suomen Ekonomeihin liittyvistä ajankohtaisista asioista ja tapahtumista eri kanavissa. Tärkeimmät näistä ovat Facebook (lisää minut kaveriksi: Kylteriyhdyshenkilö Kuopio), Instagram (@kuopionkylli) ja Riskipreemion Kyllin hyvää -palsta. Lisäksi minua näkee paljon yliopiston käytävillä ja Preemion tapahtumissa. Älä epäröi tulla juttelemaan, koski asiasi sitten Suomen Ekonomeja tai ei!

Justiina Järventaus
Kylteriyhdyshenkilö, Kuopio
Kontaktperson för ekonomistuderande, Kuopio
p./tfn: 040 413 4478
elli-justiina.jarventaus@ekonomit.fi

 

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella. 


Ekonomit löydät myös näistä kanavista:

 @SuomenEkonomit

 Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer

 Suomen Ekonomit

 @SuomenEkonomit

EnglishScroll Up