fbpx

Ahoy fuksi!

Tässä tuoreen kauppisopiskelijan tärkeimmät sometilit, jotka kannattaa ottaa seurantaan heti opiskelijaelämän alussa. Näin varmistat, ettet missaa mitään tärkeää infoa saatika parhaimpia opiskelijatapahtumia. 

Preemio ry

Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen kauppatieteilijöiden, eli juuri sinun ainejärjestösi. Preemio avaa ovet kuopiolaiseen opiskelijaelämään järjestämällä jäsenilleen erilaisia asia- ja vapaa-ajan tapahtumia, ja edistämällä jäsentensä ammatillista tietoutta ja suhteiden luomista eri järjestöjen välillä. 

IG: preemiory
SC: preemiory
FB: Preemiolaiset, Preemio ry, Preemion fuksit 2022

Preemion liikuntakerho PreLi

Kerho järjestää liikunnallisia tapahtumia jäsenistölle, joihin kuuluvat mm. erilaiset lajikokeilut, vakiovuorot sekä excut ja urheilukilpailut. 

IG: preemionliikuntakerho
FB: Preemion Liikuntakerho 

Preemio Investment Club / Sijoitusklubi 

Kerho edistää jäsenistön talousosaamista, kehittää sijoittamisen taitoja ja saattaa yhteen taloudesta ja sijoittamisesta kiinnostuneet. 

IG: preemioinvestmentclub 
FB: Preemio Investment Club 

Preemio Pig Band

Poppia, rokkia, räppiä ja muuta soundia Kuopion kyltereiden esittämänä. Bändi on kaikille soittamisesta ja laulamisesta kiinnostuneille, ja se keikkailee aktiivisesti erityisesti erilaisissa opiskelijatapahtumissa. 

IG: #preemiopigband 
FB: Preemio Pig Band 

NESU-Preemio 

NESU:n Kuopiossa toimiva haaraosasto, joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden sitsaamiseen niin Kuopiossa kuin muillakin paikkakunnilla. 

IG: nesupreemio 
FB: NESU-Preemio 

Kuopion Haalaribileet 

Kuopion suurimmat ja suosituimmat opiskelijabileet, jossa tapaat poikkitieteellisesti haalarikansaa kaikissa haalarikirjon väreissä! 

IG: kuopionhaalaribileet 
FB: Kuopion Haalaribileet 

Lentävä Lähtö 

Kuopion vauhdikkain approtapahtuma, missä itse Ratamestari pitää huolen siitä, että poikkitieteellisille kisailijoille riittää menoa ja meininkiä! 

IG: lentavalahto 
FB: Lentävä Lähtö 

Kuopion Kylli 

Suomen Ekonomien kylteriyhdyshenkilö, joka toimii linkkinä Kuopion kauppatieteiden opiskelijoiden ja Suomen Ekonomien välillä. 

IG: kuopionkylli 
FB: Kylteriyhdyshenkilö Kuopio 

ISYY, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta 

Opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö, jonka keskeinen tehtävä on toimia jäseniään yhdistävänä organisaationa, pyrkiä edistämään opiskelijoiden asemaa yhteiskunnassa ja tarjota palveluita jäsenilleen. 

IG: https://www.instagram.com/isyyuef 
FB: ISYY – Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta 

UEF Kauppatieteiden laitos 

Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitos rakentaa alueellisesti vahvaa liiketoimintaosaamisen verkostoa, ja yhdistää uutta tutkimusta ja opetusta, joka tekee opiskelusta monipuolista ja mielekästä. 

IG: @uefbusinessschool
FB: UEF Kauppatieteet / UEF Business School 

English