fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
25.02.2019, klo 17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Nordea


https://www.facebook.com/events/344959709564177/

Voiko sijoittamalla parantaa maailmaa?

”Sijoittamalla vastuullisiin yrityksiin voit vaikuttaa niiden toimintaan. Vastuulliset yhtiöt saavat lisää rahoitusta ja vastuuttomiin kohdistuu painetta muuttaa toimintaansa.”

Näillä sanoilla Nordea luonnehtii vastuullista sijoittamista omilla sivuillaan. Klubin seuraavan tapahtuman teemana on tuoda esille vastuullisen sijoittamisen kasvava rooli tämän päivän sijoitustoiminnassa. Vierailemme Nordean Kuopion konttorilla, jossa heidän asiantuntijansa kertovat meille aiheesta. Tervetuloa mukaan!

MITÄ: Vastuullinen sijoittaminen
MISSÄ: Nordean konttorilla (Kauppakatu 28, 3.krs)
MILLOIN: 25.2.2019 klo. 17

Vastuullinen sijoittaminen on herättänyt huomiota yhä enenevässä määrin ja on ilmiö, jonka taustalla vaikuttavat ihmisten asennemutokset sekä trendit yritys- ja yhteiskuntavastuullisuudesta. Suuret institutionaaliset sijoittajat ovat toimineet tienviitoittajina ja siirtäneet sijoituksiaan vastuullisiin kohteisiin. Mitä vastuullinen sijoittaminen käytänössä on? Millaisilla kriteereillä sijoituskohteen vastuullisuutta voidaan arvioida? Tarvitseeko samalla tinkiä tuotto-odotuksista? Miten vastuullisuuden voi ottaa osaksi omia sijoituspäätöksiään? Näistä asioista otamme selvää, kun sijoitusklubi vierailee Nordealla.

Ilmoittautuminen käy tuttuun tapaan lähettämällä viestiä osoitteeseen sijoitusklubi@preemio.fi. Ilmoitathan tulostasi meille, koska paikkoja on tarjolla rajoitetusti.

English