fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
02.11.2017, klo 16:00 - 20:15

Tapahtumapaikka


Preemio järjestää yhdessä Pohjois-Savon Ekonomien kanssa leffaillan torstaina 2.11. Ilta alkaa Maljasta n. klo 16 vapaamuotoisella hengailulla pienen kuplivan ääressä ja jatkuu siitä klo 17 alkavaan näytökseen IsoCeen Finnkino Scalaan. Suomi100-teemaan sopien jäsenillemme on varattu teatterin parhaat paikat uuden Tuntematon Sotilas -elokuvan ensi-iltaviikolle ja mukaan leffaan pääset opiskelijaystävälliseen 6 euron hintaan.

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas on Väinö Linnan klassikkoromaaniin perustuva kuvaus jalkaväkiosaston yli kolmivuotiseksi venyvästä sotatiestä Suomen jatkosodassa. Elokuva kertoo Rokan, Kariluodon, Koskelan, Hietasen ja heidän taistelutovereidensa tarinan – miten toveruus, huumori ja halu jäädä henkiin yhdistävät miehiä matkalla sinne ja takaisin. Sota mullistaa niin yksittäisen sotilaan kuin kotirintamalle jääneidenkin elämän ja jättää jälkensä koko kansakuntaan.

MITÄ: Preemion ja PoSE:n leffailta, Tuntematon Sotilas
MISSÄ: Tapaaminen Maljassa, elokuva IsoCeessä, Finnkino Scalassa
MILLOIN: to 2.11. klo 16-20.10
MITÄ MAKSAA: 6 €
MIKSI: Koska Suomi100, Tuntematon Sotilas ja mahdollisesti edellisillan Haalaribileiden aiheuttama mielentila, jolloin aivot eivät kuitenkaan kykene muuhun kuin leffan katsomiseen

Ilmoittautuminen aukeaa to 19.10. klo 18.00 Bailataan.fi-sivujen kautta alla olevasta linkistä. HUOM! Paikkoja rajoitetusti, kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia!

Ilmoittaudu tästä

English