fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
22.10.2019, klo 16:30 - 20:00

Tapahtumapaikka
Itä-Suomen yliopisto


https://www.facebook.com/events/367831930788291/

Kiinnostaako sinua sijoittaminen, mutta et oikein tiedä, miten aloittaa? Oletko jo aloittanut sijoittamisen, mutta haluaisit ymmärtää siitä enemmän? Onko sinulla sijoituksia, mutta et oikein tiedä, miten niiden kanssa kannattaa toimia?

Tässä Sijoitusklubin ja Nordean yhteisessä sijoittamisen aloittamista käsittelevässä tapahtumassa pyritään vastaamaan juuri näin kysymyksiin. Illan tarkoituksena on pureutua sijoittamiseen mahdollisimman käytännönläheisesti ja selkein esimerkein, jotta asiasta saisi ymmärryksen mahdollisimman vähäisellä aiemmalla kokemuksella. Tapahtuma on poikkitieteellinen, joten paikalle voivat saapua kaikki aiheesta kiinnostuneet. Nappaa kaverisi mukaan ja tule paikalle! Muista myös näpätä osallistumispainiketta, jotta tiedämme paljonko osallistujia on tulossa paikalle.

MITÄ: Sijoittamisen aloittaminen
MISSÄ: Snellmania, SN210 (2. krs Prisman puoleinen käytävä)
MILLOIN: 22.10.2019 klo 16.30

Ilta on jaettu kahteen osaan, joista ensimmäisessä aloitetaan perusteista ja käydään läpi hieman teoriaa, joka kaikkien sijoittajien olisi hyvä ymmärtää. Toisessa osassa käsitellään sijoittamisen aloittamista käytänössä; miten voin aloittaa, mitä kannattaa ottaa huomioon, mitä sijoittaminen vaatii ja paljonko se maksaa. Tilaisuuden kesto on noin kaksi tuntia, ja osien välissä on pieni tauko, jonka aikana klubi tarjoaa kahvia sekä pientä purtavaa. Illan päätteeksi on myös pieni kilpailu aiheeseen liittyen, jossa voittajille on tarjolla palkinto.

Jos sinulla ei siis ole aiempaa kokemusta sijoittamisesta tai olet vasta aloittanut sijoittamisen, tämä ilta on tarkoitettu juuri sinua varten. Tarkoitus on, että osallistumiseen ei vaadita aikaisempaa kokemusta tai ymmärrystä aiheesta, eikä tyhmiä kysymyksiä ole olemassa. Tavoitteena on, että osallistujat saisivat käsityksen siitä, miten sijoittamisen voi aloittaa, ja rohkeutta aloittamiskynnyksen ylittämiseen.

English