fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
07.02.2018, klo 17:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Puikkari Kuopio


HAVUJA P*RKELE!

Eikö suksi luista? Tuntuuko siltä, että luistimesi ovat vielä tylsät ja viimeinen potku puuttuu? Kelkkailemaan pitäisi lähteä Etelä-Korean Pyeongchangiin, mutta altasi löytyy vain naapuriltasi varastettu Stiga? EI SE MITÄÄN!
Ennen tuota kovaa koitosta on aika suorittaa viimeinen korkean paikan leiri Ravintola Puikkarissa keskiviikkona 7.2.2018.
Illan päälajina toimii yhdistetty. Ilta alkaa raivokkaalla sitsaamisella, jonka jälkeen jatkamme kohti Kuopion Haalaribileitä, joissa esiintyjänä ITALO BROTHERS! Sitsilipun ostettuasi pääset myös Haalaribileisiin.
Vedä olympiahengessä varusteet päällesi, leimaa kisapassisi ja suuntaa kohti Puikkaria!

MITÄ: Preemion poikkitieteelliset TalaviOlumppialais -sitsit
MILLOIN: Keskiviikkona 7.2.2018 kello 17.30 (OVET 17:00)
MISSÄ: Puikkari, Kuopio
MITÄ MAKSAA: 17 € (sis. pääsy sitseille, sitsiruoat, 2 mietoa, 3 shottia, pääsylippu jatkoille Kuopion Haalaribileisiin sekä sitsien että Haalaribileiden haalarimerkit)
MITÄ PÄÄLLE: TalaviOlumppialaiset + Haalarit

Ilmoittautuminen sekä preemiolaisille että muiden alojen opiskelijoille Bailataan.fi kautta. Ilmoittautumislomake sitseille aukeaa tiistaina 23.1.2018 kello 15.00. Muistakaa varmistaa, että tilillänne on sitsimaksun verran rahaa ilmoittautuessanne, sillä tapahtuma maksetaan sen yhteydessä.

Linkki ilmoittautumiseen julkaistaan myöhemmin tässä:

HUOM! Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia!

English