fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
08.09.2017, klo 18:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Bar Freetime


Fuksiviikon toinen varsinainen viikonloppu pärähtää käyntiin perjantaina 8.9. Preemion ja Bar Freetimen peli-illalla. Tapahtuma on ilmainen ja sinne ovat lämpimästi tervetulleita niin fuksit kuin vanhemmatkin preemiolaiset. Baaripelit (pl. snooker ja ilmakiekko) ovat klo 18-21 jäsenillemme ilmaisia ja hanoista virtaa juomaa opiskelijahintaan.
 
Bar Freetime on opiskelijan olohuone, joka sijaitsee Apteekkarin yläkerrassa, Amarillon naapurissa. Baarin laajaan pelivalikoimaan kuuluvat mm. biljardi ja snooker, pöytäcurling, pöytäfutis, darts, pokeri ja lukuisia lautapelejä. Freetimen neutraalilla maaperällä on myös aikojen saatossa lunastettu himoittuja änäri- ja FIFA-herruuksia, enemmän tai vähemmän pitkiksi ajoiksi.
 
Freetimessa voi toki myös nauttia vain verkostoitumisen mahdollisuudesta rennossa tunnelmassa. Baarin screeneillä pyörii laajasti urheilua, musiikki soi ja tiski palvelee janon tai pienen nälän yllättäessä.
 
Tervetuloa!
 
MITÄ: Preemion peli-ilta
MILLOIN: Perjantaina 8.9. klo 18-21
MISSÄ: Bar Freetime, Kirjastokatu 8, 70100 Kuopio
MITÄ MAKSAA: Ee mittää.
 
 
 
IN ENGLISH:
 
Preemio and Bar Freetime proudly present: Game Night at Freetime!
 
Preemio would like to invite all its members, new or old, to come and have a great time in the ‘’students living room’’ Bar Freetime. All bar games (excl. snooker and air hockey) are at our disposal free of charge and the bartenders will gladly fill your glasses at student friendly prices. If you’re not interested in the games you can also just come to enjoy the great atmosphere with friends, hanging out and listening to music while perhaps having a snack.
 
Games available: Pool, tablecurling, fussball, darts, poker, various board games, NHL 17 and FIFA 17 games on PlayStation.
 
WHAT: Game Night by Preemio
WHEN: Friday September 8th, from 18:00 to 21:00.
WHERE: Bar Freetime, Kirjastokatu 8, 70100 KUOPIO
HOW MUCH: Free of charge
English