fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
03.04.2019, klo 18:30 - 22:00

Tapahtumapaikka
Lukema


https://www.facebook.com/events/557500141426286/

Tervetuloa täysistuntoon!

Alkoholilaki ynnä muut on nostettu taas tapetille keskiviikkona 03.04. ja Nesulaiset saapuvat äänestämään koko kansaa hyödyttävistä eduista. Kelle jaetaan tällä kertaa tukia ja kenelle jää luu käteen. Olemme suurien päätösten äärellä ja tässä kohtaamisessa tehdään merkittäviä linjauksia. Kielletäänkö kaikki vai siirrytäänkö vapaaseen kasvatukseen? Nyt on sana ja mielipide vapaa! Olit sitten paikallinen Trump tai aina ihana Lennu-koira, olet tervetullut tähän jännittävään tapahtumaan. Häiriköinti on taatusti sallittua kuten täysistunnoissa aina. Kaveria kuunnellaan tai sitten puhutaan päälle. Tyyli se on tässä päätöksenteon juhlassa vapaa.

Ilta ei lopu suinkaan tähän, vaan hulinat jatkuvat Kuopion Haalaribileiden merkeissä, jossa meitä tanssittaa aina ihana ABREU.

Huom! Yleisön pyynnöstä sitsit ovat OPM!

MITÄ: NESU-Preemion Arkadianmäen Häirikkö-sitsit
MILLOIN: keskiviikkona 3.4.
MISSÄ: Lukema (Yliopistonranta 3, sisäänkäynti C, 70210 Kuopio)
MITÄ MAKSAA: 15 € (sis. pääsy sitseille, sitsiruoat, 2 mietoa, 3 shottia, pääsylippu Kuopion Haalaribileisiin, 2 haalarimerkkiä)
MITÄ PÄÄLLE: Pukeutuminen vapaa kuin mielipide, kunhan se tulee selville (+haalarit)
JATKOT: Kuopion Haalaribileet feat. ABREU@ Ilona, Kuopio (Vuorikatu 19, 70100 Kuopio)

Preemiolaisten ilmoittautumislinkki julkaistaan Facebook-tapahtumaan tiistaina 19.03. klo 12:00. Ilmoittautuminen tapahtuu Google-lomakkeen kautta ja maksuohjeet saapuvat ilmoittautuneille sähköpostilla. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 01.04. keskiyöllä tai silloin kun paikat ovat täyttyneet.

Ulkkarit ilmoittautuvat tuttuun tapaan tiedottajansa kautta.

English