fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
09.09.2019, klo 17:00 - 22:00

Tapahtumapaikka
Ravintola Malja


https://www.facebook.com/events/355519858689851/

Pitkän (kuuman) kesän jälkeen myös klubimestarit ovat palanneet kesän vietosta takaisin kampukselle. Innosta täristen sekä aivot täynnä uusia aivoituksia (=ideoita?) mestarit julistavat lukuvuoden avatuksi tutustumisillan merkeissä.

Tapahtuman kohteeksi valikoitui, tämä klubin tapahtumissa jo hyvin perinteikkääksi ja kaikille klubilaisille tutuksi muodostunut, olut- ja viiniravintola Malja. Toivomme tapahtumaan pääsevän paikalle mahdollisimman monen uuden opiskelijan mutta tapahtuma on erityisen suositeltava, jos et kesällä malttanyt olla seuraamatta osakekursseja ja kavereiden kysyessä kuulumisia kerrot ensimmäisenä salkkusi merkittävimmät tapahtumat! Vitseistä sikseen eli jos sinua kiinnostaa talous, säästäminen ja sijoittaminen tämä on hyvä paikka päästä sisään klubin toimintaan. Paikan päällä pääset siis tutustumaan paremmin Klubin toimintaan ja uusiin tuttavuuksiin, joiden kanssa tulet viettämään useita ikimuistoisia hetkiä seuraavien vuosien aikana. Saattaapa klubimestareilla olla jokin pieni erityisohjelma bleiseriensä taskussa! Vanhempien vuosikurssien opiskelijat ovat myös ehdottomasti tervetulleita mukaan bondailemaan ja päivittämään kesänkuulumisia!

Eli näin savolaisittain näppeehhän sitä osallistummisnappullaa ja rulloo paekalle Malajan yläkertoon muanantaina klo. 17 niin nähhään ja turistaan lissee!

Terveisin klubimestarit,
Arttu Antikainen, Sami Gabbouj, Mikko Ma, Henri Rautiainen, Tuomas Ruotsalainen, Karri Haataja & Olli Haapalainen

English