fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
15.11.2019, klo 09:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Technopolis


https://www.facebook.com/events/965460610461639/?active_tab=discussion

Tervetuloa Huipulle-seminaariin 2019!

Vuosittainen Huipulle-seminaari on täällä taas! Huipulle-seminaarissa on tänäkin vuonna luvassa innostavia ja kovatasoisia puhujia, joiden lisäksi seminaaripäivään kuuluvat workshopit, paneelikeskustelu sekä yritysmessut. Yritysmessuilla on esillä monipuolisesti kuopiolaisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joihin on nyt oiva tilaisuus päästä tutustumaan paremmin, ja laittaa jo jalkaa oveen väliin tulevan kevään kesätyönhakua ajatellen.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille korkeakouluopiskelijoille opiskelualasta riippumatta! Tule nappamaan vinkit menestykseen, sekä laajentamaan näkemyksiäsi työelämää ja opiskelua varten!

Seminaarin aikataulu:

9:00-11:00 Workshopit

11:00-13:00 Yritystori Technopoliksen pääaulassa

13:30 Paneelikeskustelu

Paneelikeskustelussa vastuullisuuden merkityksestä ovat mukana puhumassa Terveystalon lääkärirekrytoinnin johtaja Anni Huotari, Nordean Kuopion toimipaikan johtaja Jari-Pekka Raatikainen, laskentatoimen ja rahoituksen yliopisto-opettaja ja yrittäjä Riikka Holopainen sekä suomalainen vaatesuunnittelija, taiteilija, muotoilija, yrittäjä ja elokuvantekijä Paola Suhonen.

15.00 Paola Suhonen

Paola Suhonen on suomalainen vaatesuunnittelija, taiteilija, muotoilija, yrittäjä ja elokuvantekijä, joka tunnetaan erityisesti toisena Ivana Helsinki -vaatemerkin perustajista. Kokeneena ja kansainvälisenä yrittäjänä Paolalla on erinomainen kuva vastuullisuudesta yritystoiminnassa ja yrittäjyydestä.

16.15 Arto O. Salonen

Ainutkertainen ihmisen elämä on mittaamattoman arvokasta. Vallalla oleva pelkistynyt käsityksemme hyvästä elämästä ei kuitenkaan anna sitä, mitä se lupaa. Pelkistämme elämän tarkoitukset, merkitykset ja mielekkyydet liian kapeiksi, ohuiksi ja latteiksi.

Mikä saa haltioitumaan elämästä?
Miten vahvistetaan elämän mielekkyyttä?
Kuinka rakennetaan hyvää huomista?
Miten annetaan meidän jälkeemme eläville ihmisille syitä olla meistä ylpeitä?

Professori Arto O. Salonen avartaa ihmisenä olemista ja valtavirtaistaa yhteiskunnan kestävyyttä.

19:00-21:00 After Work Ilonassa

MITÄ: Huipulle-seminaari
MISSÄ: Technopolis, Kuopio
MILLOIN: Perjantaina 15.11.2019
MIKSI: Kuopion kampuksen mielenkiintoisin asiatapahtuma!

IN ENGLISH:

The Huipulle-seminaari (Seminar ’To the Top’) is the most businesslike event of the year. This is a great opportunity for students to hear captivating keynote speakers and panel discussions, to enhance their skills for working life and to get to know local companies and entrepreneurs.

On top of everything else, the seminar is free of charge and definitely worth of simply dropping by or alternatively to spend the whole day there. The seminar is meant for all students, no matter of their faculty. The keynote speeches are in Finnish. However, in case you are not fluent yet, you may still join the workshops and stroll around to get to know the business people and local companies.

The Schedule of the Seminar:

9:00-11:00 Workshops

11:00-13:00 Company Representatives at Technopolis Main Lobby

13:30 Panel discussion

15:00-17:00 Keynote speakers

19:00-21:00 After Work at Ilona

English