fbpx

Ensi helmikuussa rakas ainejärjestömme täyttää 20 vuotta ja luvassa on historiamme hulppeimmat juhlat. Juhlathan ei tietenkään itsestään järjesty joten Preemio ry etsii kahta (2) innokasta vuosijuhlavastaavaa pitämään huolen, että jäsenistömme saa ansaitsemansa juhlat.

Vuosijuhlavastaavina pääsette vaikuttamaan yhdistyksen tähänastisen historian tärkeimmän ja kauneimman viikonlopun suunnitteluun ja toteuttamiseen alusta loppuun. Tehtävässä tarvitset hyviä hermoja, johtamiskykyä ja taitoa hallita sekä suuria kokonaisuuksia, että pieniä yksityiskohtiakin. Vuosikurssivaatimusta ei ole, mutta kokemus Preemion vuosijuhlista, sekä muiden tapahtumien järjestämisestä katsotaan eduksi.

Kahdestaan ei kuitenkaan tarvitse koko taakkaa kantaa, sillä syksyllä avaamme haun vuosijuhlatiimiin. Tietenkin vuosijuhlavastaavat ja heidän vuosijuhlatiiminsä työskentelee tiiviisti yhdessä projektivastaavan, projektitiimin sekä muun hallituksen kanssa joten yhdessä saamme varmasti upeat ja ikimuistoiset juhlat kasaan.Tämän kaltaista projektia ja mahdollisuutta ei toiste opiskeluaikanasi tule, joten hyppääthän rohkeasti toimintaan mukaan!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi (max. A4) osoitteeseen pj@preemio.fi. Jos toimenkuvasta herää kysymyksiä, voitte osoittaa ne samaan sähköpostiosoitteeseen.

Haku on auki 26.3.2020 klo 12:00 asti ja valinnat julkaistaan heti sopivien kandidaattien löydyttyä, jolloin luottamustehtävä virallisesti myös alkaa.

Puss och kram,
Hallitus 2020

English