fbpx

Toimikunnat ovat osa Preemion toiminnan ydintä ja mahdollistavat mm. lukuisat tapahtumat, joita Preemio jäsenistölleen järjestää. Toimikunnat ovat loistava tapa aloittaa työskentely ainejärjestömme hyväksi ja toimivat myös astinlautana myöhemmälle aktiivisemmalle osallistumiselle järjestötoimintaan, esim. hallituksessa tai tuutorina työskentelemiselle.

Haku alkaa ke 7.11. ja hakuaikaa on keskiviikkoon 14.11. saakka ja jokainen Preemion jäsen voi hakea. Toimikausi on yksi kalenterivuosi Toimikuntiin haetaan vapaamuotoisella hakemuksella (max. yksi A4/toimikunta). Voit hakea useampaan toimikuntaan. Toimikuntien valinta tapahtuu viikolla 47.

Hakemukset lähetetään suoraan kunkin toimikunnan vastaavalle:

Tapahtumatoimikunta → tapahtumat@preemio.fi
NESU-toimikunta → nesu@preemio.fi
Yrityssuhdetoimikunta → yrityssuhteet@preemio.fi
Mediatoimikunta → media@preemio.fi
Projektitoimikunta → projekti@preemio.fi

Lisää tietoa toimikunnista löydät Preemiolaiset -facebook-ryhmästä, onnea hakuprosessiin!

English