fbpx

Preemio ry:llä on ilo ja kunnia kutsua Teidät juhlimaan 21-vuotista taivaltaan vuosijuhlien merkeissä. Tule viettämään tätä ikimuistoista iltaa lukuisten komeiden herrasmiesten sekä toinen toistaan upeampien daamien kanssa! Aloitamme juhlinnan kutsuvieraiden cocktail-tilaisuudella Yliopiston Medistudialla klo 16:00 osoitteessa Yliopistonranta 1, 70210 Kuopio.

Tilaisuuden jälkeen siirrymme iltajuhlapaikalle. Iltajuhla järjestetään Kuopion Scandic-hotellilla perjantaina 14.10.2022 klo 19:00 alkaen. Illan aikana on luvassa muun muassa ansioituneiden preemiolaisten palkitsemista, juhlapuheita, juhlaillallinen sekä lauluja, kuitenkaan hyvää musiikkia, tanssia unohtamatta. Virallisen juhlatilaisuuden jälkeen meitä odottaa jatkot tanssin ja hyvän seuran merkeissä.

Lauantaina 15.10. luvassa on perinteinen akateeminen silliaamiainen. Silliaamiaisen eli ”silliksen” kyyditys lähtee Kaupungintalon takaa kello 11:30. Olethan ajoissa paikalla. Vieraille on tarjolla virvokkeita ja pikkupurtavaa silleineen. Silliksen teemana on Hollywood.

Illalliskortin hinta on Preemion jäsenille ja alumneille (Preemion Alumnit ry:n jäsenille) 100 euroa henkilöltä, muille 120 euroa. Hintaan sisältyy juhlaillallinen. Sillisrannekkeen hinta on 10€.

Pukukoodi: Juhlapuku tai frakki/tumma puku & akateemiset kunniamerkit, silliksellä haalarit + Hollywood.

HUOM! Vuosijuhlille voivat ilmoittautua Preemion jäsenet ja alumnit aveceineen, sekä kutsuvieraat. Kutsu on kahdelle. Juhlien ilmoittautuminen on sitova. Huomioithan, että sillikselle pääset vain sillisrannekkeen ostamalla. Sillisranneke tulee ostaa vuosijuhlalipun yhteydessä eikä rannekkeita myydä erikseen.

Erittäin lämpimästi tervetuloa

Preemio ry:n puolesta,
Vilma Kainulainen
Projektivastaava
vuosijuhla@preemio.fi

Linkki vuosijuhlien eventtiin Facebookissa: https://www.facebook.com/events/391592319683655/

Linkki silliksen eventtiin Facebookissa: https://facebook.com/events/s/preemion-hollywood-sillis/798391588249144/ 

English