fbpx

Preemiolaisille on tarjolla monipuolisesti erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Ainejärjestön järjestämien liikuntatapahtumien, kuten Wappufutiksen ja Greencard-kurssien lisäksi tarjolla on jäsenistölähtöisiä urheilu- ja liikuntaryhmiä, sekä Sykettä-korkeakoululiikuntayhteisön liikuntakalenterin tarjonta.

PREEMION LIIKUNTAKERHO

Preemion Liikuntakerho, PreLi, on syksyllä 2017 perustettu kaikkien preemiolaisten oma kerho, jonka tarkoituksena on koordinoida yhdistyksen liikuntatoimintaa ja järjestää jäsenistölle liikuntatapahtumia ja lajikokeiluja. Yksinkertaisimmillaan PreLin tarkoitus on tuoda liikkumisesta kiinnostuneet samaan paikkaan.

Kerhoon ei tarvitse erikseen liittyä, vaan kaikki preemiolaiset ovat tervetulleita PreLin tapahtumiin ja Preemion avoimille laji- ja vakiovuoroille, joilla urheillaan lähes viikoittain. Vakiovuorojen lisäksi PreLi järjestää noin kerran kuukaudessa isomman tapahtuman, joissa on mahdollista kokeilla uusia liikuntamuotoja. Kaikesta PreLin toiminnasta infotaan aktiivisesti Preemion ja PreLin viestintäkanavissa, sekä kerhon omassa Facebook-ryhmässä.

PreLin jäsenet 2022:

  • Kerhovastaava: Eetu Hyvönen puh. 040 0863901
  • Vakiovuoro- ja HC Preemio -vastaavat: Niko Viljakainen ja Valtteri Rasi
  • Lajikokeiluvastaava: Krister Koskivirta
  • Excursio- ja tapahtumavastaava: Milla Tikkanen
  • Kokemuskonsultit: Anna Simola ja Jani Peltola

LIIKUNTAVUOROT LUKUVUOSI 2022–2023

PreLin Sykettä-vakiovuoro: tiistaisin klo 16:00 Studentialla

Tapahtumat

Preemion Wappufutis on huhtikuussa järjestettävä avoin jalkapalloturnaus, jossa eri ainejärjestöt ja kaveriporukat mittelevät paremmuudesta ja Wappufutiksen himoitusta herruudesta.

Greencard-kurssi järjestetään tyypillisesti vähintään kerran vuodessa, yleensä keväisin. Kurssilla preemiolaisilla on mahdollisuus perehtyä golfin perusteisiin ja suorittaa itselleen läpi elämän kestävä Greencard opiskelijaystävälliseen hintaan.

PreLin Ruka Spring Break-excu järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 2018. Matkaan osallistuneilta kuultujen tarinoiden ja yhteisten kokemusten perusteella tapahtuman odotetaan ottavan paikkansa preemiolaisessa tapahtumakalentereissa.

Liikuntatapahtumista kuten muistakin Preemion omista tapahtumista ilmoitellaan preemiolaisten Facebook-ryhmän ja sähköpostilistan kautta ja löydät ne myös tapahtumakalenterista.

SYKETTÄ

Sykettä tarjoaa monipuolisen, erilaiset liikkujat huomioivan liikuntakalenterin Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen opiskelijoille. Tavoitteena on aktiivinen, sosiaalinen ja hyvinvoiva korkeakouluyhteisö. Sykettä-käyttäjäksi pääset rekisteröitymällä palveluun sekä maksamalla edullisen käyttäjämaksun. Maksua vastaan saat liikuntatarran sekä käyttöoikeuden monipuolisiin sykettä-liikuntapalveluihin.

Kampuksella järjestetään yleensä lukuvuoden alussa myös ilmaiset liikuntaviikot, jolloin palveluihin pääsee tutustumaan kuluitta.

Seuraa nettisivujen tiedotusta tai Facebook-sivuja niin pysyt ajan tasalla uusimmista aikatauluista!

English