fbpx

Kuopion Haalaribileet

Preemio järjestää neljä kertaa vuodessa poikkitieteelliset Kuopion Haalaribileet, jotka ovat vuosien mittaan saavuttaneet valtaisan suosion vakiinnuttaen asemansa yhtenä Kuopion suurimmista opiskelijabileistä. Nämä helmi-, huhti-, syys- ja marraskuussa järjestettävät bileet keräävät yhteen kirjavavärisen haalarijoukon niin yliopisto- kuin amk-opiskelijoista, ja meno on taattu! Bilekansaa tanssilattialla viihdyttävät Suomen suosituimmat artistit. Viime vuosina lavalla on nähty niin JVG, Uniikki, kuin Pete Parkkonenkin.

Ennakkolipunmyynnit Haalaribileisiin järjestetään sekä yliopiston, että Savonian eri kampuksilla. Ennakkolippuja on mahdollista ostaa myös Bailataan.fi -palvelusta. Mikäli et ennakkolippua ehdi ostamaan, saa lippuja myös ovelta bileiltana. Pysy siis kuulolla ja saavu paikalle todistamaan huikeaa tunnelmaa, haalareissa tai ilman!

Kysymyksissä Kuopion Haalaribileisiin liittyen, ota yhteyttä Preemion tapahtumavastaavaan tai laita viestiä Kuopion Haalaribileiden Facebook-sivulla.

English
Scroll Up