fbpx

Mikä on Preemio?

Preemio ry on vuonna 2001 perustettu Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen kauppatieteiden opiskelijoiden ainejärjestö.

Preemio toimii opiskelijoidensa etu- ja yhteistyöjärjestönä opintoihin liittyvissä asioissa sekä pyrkii helpottamaan heidän siirtymistään työelämään luomalla yhteistyökanavia yritysten kanssa. Tavoitteenamme on kehittää jatkuvasti kauppatieteiden opiskelua Itä-Suomen yliopistossa sekä lisätä opintojen tunnettuutta niin paikallisesti kuin maanlaajuisesti. Yhdistys pyrkii toiminnallaan edistämään jäsentensä ammatillista tietoutta ja suhteiden luomista saman alan koti- ja ulkomaisiin järjestöihin.

Me preemiolaiset pidämme yhtä myös vapaa-aikana ja tapahtumatarjontamme on Kuopion monipuolisimpia. Opiskelujen ohella jäsenemme kokoontuvat mitä erilaisimpien tapahtumien puitteissa. Vuosittain järjestämme mm. vuosijuhlat, useita sitsejä, yritysvierailuja, excursioita, Huipulle -seminaarin, Preemion wappu- ja fuksiviikon sekä joukon mitä erilaisimpia teemabileitä ja yhteistyössä paikallisten sekä muiden kaupunkien järjestöjen kanssa järjestettyjä tapahtumia sekä koulutus- ja keskustelutilaisuuksia. Toiminta-välilehden alta löydät kattavan valikoimamme erilaisia tapahtumia. Lisäksi julkaisemme viisi kertaa vuodessa Riskipreemio -lehden.

Täältä voit liittyä Preemion jäseneksi!

EnglishScroll Up