fbpx

Mikä on Preemio?

Preemio ry on vuonna 2001 perustettu Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen kauppatieteiden opiskelijoiden ainejärjestö. Olemme 600 innokkaan jäsenen myötä saavuttaneet Kuopiossa jo aktiivisimman opiskelijajärjestön statuksen, joten tervetuloa mukaan nauttimaan hyvästä meiningistä!

Preemio toimii opiskelijoidensa etu- ja yhteistyöjärjestönä opintoihin liittyvissä asioissa sekä pyrkii helpottamaan heidän siirtymistään työelämään luomalla yhteistyökanavia yritysten kanssa. Tavoitteenamme on kehittää jatkuvasti kauppatieteiden opiskelua Itä-Suomen yliopistossa sekä lisätä opintojen tunnettuutta niin paikallisesti kuin maanlaajuisesti. Yhdistys pyrkii toiminnallaan edistämään jäsentensä ammatillista tietoutta ja suhteiden luomista saman alan koti- ja ulkomaisiin järjestöihin.

Yksi tärkeimmistä asioista meille preemiolaisille on yhteisöllisyys. Me preemiolaiset pidämme yhtä niin koulussa kuin vapaa-ajalla, ja tuemme ja kannustamme toisiamme aina tilanteesta riippumatta. Preemiolaisista kasvaa opintojen edetessä luotettavia ja asiantuntevia kaupallisen alan ammattilaisia, ja tiiviin yhteisömme myötä kaikkeen vapaa-ajan toimintaan on helppo lähteä mukaan.

Kaivattua vastapainoa opinnoille tarjoamme lukuisista tapahtumista, joita järjestämme yli 20 tasaisesti vuoden aikana. Koska tarjonta on monipuolista mm. vuosijuhlien, vappuviikon, yritysvierailujen ja liikuntatapahtumien muodossa, jokaiselle löytyy varmasti mieluisaa tekemistä, vaikka muuttaisit Kuopioon kauempaakin Suomesta!

Toiminta-osiosta löydät kattavan valikoimamme erilaisia tapahtumia. Lisäksi julkaisemme viisi kertaa vuodessa Riskipreemio -lehden!

LIITY PREEMION JÄSENEKSI

FUKSI HOI!

Käy tutustumassa Fuksille-osioon, josta löydät kaiken tarvittavan tiedon Kuopiolaisesta opiskelijaelämästä!

English