fbpx

Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer ry on kyltereiden ja ekonomien palvelu- ja etujärjestö, joka tarjoaa jäsenilleen monenlaisia palveluita, jäsenetuja ja apua uran kaikissa käänteissä. Suomen Ekonomit on Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö noin 52 000 opiskelija- ja ekonomijäsenellään. Ekonomien ammattitaitoinen henkilöstö tarjoaa työelämässä tarvittavaa tietoa ja neuvontaa, sekä tulo-, työmarkkina- ja koulutuspoliittista edunvalvontaa niin työntekijöille kuin työnantajillekin. Suomen Ekonomien jäseneksi voit liittyä helposti: Preemio on yksi Ekonomien neljästätoista opiskelijajärjestöstä, joten jos olet Preemion jäsen, olet myös Suomen Ekonomien jäsen.

Opiskelijayhdistysten lisäksi Suomen Ekonomeihin kuuluu myös 25 paikallisyhdistystä, Kuopiossa toimiva paikallinen ekonomiyhdistys on Pohjois-Savon Ekonomit ry (PoSE). Valmiit ekonomit liittyvät Suomen Ekonomeihin paikallisyhdistyksensä kautta.

PALVELUT JA EDUT

Jäsenedut (https://www.ekonomit.fi/jasenedut-kyltereille)

 • Kesätyöpalkka-, gradupalkkio- ja vastavalmistuneen palkkasuositukset: tutkimuksiin perustuvista suosituksista voit hakea tukea omiin palkkaneuvotteluihisi. Lisäksi palkkaneuvontamme auttaa oikean palkkatason määrittämisessä, kun haet töitä.
 • työhaun sekä kesätyönhaun verkkovalmennus

KylteriPlus-lisäpalvelupaketti

Maksuttoman kylterijäsenyyden lisäksi valittavanasi on maksullinen (25 eur/lukuvuosi) KylteriPlus-lisäpalvelupaketti, jolla voit laajentaa palveluvalikoimaasi missä tahansa opintojen vaiheessa. Etuja muun muassa :

 • Henkilökohtainen uravalmennus
 • Vastuu- ja oikeusturvavakuutus
 • Kauppalehti VIP (printti, digi, Optio ja Fakta) ja Talouselämä digi

Lisätietoa KylteriPlus-lisäpalvelupaketista löytyy: https://www.ekonomit.fi/jasenyys/kylteriplus-lisapalvelupaketti/#f27d5784

Uraneuvonta

Saat henkilökohtaista palautetta esimerkiksi CV:stäsi tai työhakemuksestasi Suomen Ekonomien uraneuvonnasta. Uraneuvojat voivat sparrata sinua esimerkiksi työhaastatteluun valmistautuessasi.

Juristipalvelut

Voit esimerkiksi tarkistuttaa työsopimuksesi ennen allekirjoittamista tai hakea apua muissa lakiasioissa.

KOKO-työttömyyskassa

Voit kuulua KOKO-työttömyyskassaan Suomen Ekonomien kautta. Kun liityt kassaan jo opiskeluaikana, voit saada ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa, jos et löydäkään heti valmistumisen jälkeen työpaikkaa.

Ajantasaisimmat tiedot löydät aina sivustosta http://www.ekonomit.fi/.


KYLTERIYHDYSHENKILÖ

Jokaisella kauppatieteitä opettavalla yliopistolla on oma kylteriyhdyshenkilönsä eli tuttavallisemmin “Kylli”, joka toimii linkkinäsi Suomen Ekonomeihin. Täällä Kuopiossa Kyllinä toimin minä, Anastasija Nukala. Olen apunasi, kun sinulle herää mitä tahansa kysyttävää Ekonomeihin tai opiskeluun liittyen.

Tiedotan Suomen Ekonomeihin liittyvistä ajankohtaisista asioista ja tapahtumista eri kanavissa. Tärkeimmät näistä ovat Facebook (ota sivuni seurantaan Kuopion Kylli ja lisää minut kaveriksi: Kylteriyhdyshenkilö Kuopio), Instagram (@kuopionkylli) ja Riskipreemion Kyllin hyvää -palsta. Minuun voi törmätä somen lisäksi Preemion tapahtumissa ja ihan vaan yliopistolla, mukaan lukien Preemion toimistossa.

Tulehan juttelemaan Suomen Ekonomeista tai sitten muuten vaan koulusta tai elämästä!

Anastasija Nukala
Kylteriyhdyshenkilö, Kuopio
p. 040 529 7882
anastasija.nukala@ekonomit.fi

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella. 


  Ekonomit löydät myös näistä kanavista:

   @SuomenEkonomit

   Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer

   Suomen Ekonomit

   @SuomenEkonomit

  English