fbpx

Tuutorit vuosimallia 2019 toivottavat uudet fuksit lämpimästi tervetulleiksi Preemioon!

Tuutorit ovat tuki ja turvasi opiskelun alkuvaiheilla ja opastavat sinut opiskelun ja opiskelijaelämän saloihin. Uudet fuksit jaetaan omiin tuutoriryhmiinsä fuksiviikon alkaessa, mutta mikäli mitä tahansa kysyttävää tai epäselvää tulee, voit olla yhteydessä kehen tahansa tuutoreistamme.

Tuutorit löytyvät myös Facebookin Preemion fuksit 2019 -ryhmästä, jonne jokaisen fuksin kannattaa käydä liittymässä, jotta pysyy kärryillä uusimmista tiedotteista. Jäsenlehtemme Riskipreemion fuksinumerosta voit käydä lukemassa pidemmät esittelyt hurmaavista tuutoreistamme!

 

Rita Lakka
20v | Laskentatoimi ja rahoitus
Terve! Olen 20-vuotias Kouvolasta Kuopioon muuttanut kylterin alku. Vaikka Kouvola virtaa veressäni, on Kuopio osoittautunut mainioksi kaupungiksi. Ensimmäinen vuosi on mennyt mukavasti uusien opiskelukavereiden ja hienon ainejärjestömme Preemion ansiosta. Täällä on helppo tuntea olonsa tervetulleeksi! Opiskelen pääaineena laskentatoimea ja rahoitusta. Valitsin Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen opiskelupaikakseni, sillä täällä on todella hyvät mahdollisuudet opiskella kyseistä pääainetta, johtamista ja markkinointia unohtamatta. Tämän lisäksi ihastuin Kuopioon ensilmäyksellä. Toivotankin kaikille fukseille suuret onnittelut opiskelupaikan johdosta ja unohtumattomia vuosia kauppatieteiden parissa!
Justiina Järventaus
21v | Johtaminen ja markkinointi
Moikka! Olen Justiina, 21 -vuotias Tampereen kupeesta Kuopioon eksynyt johtamisen ja markkinoinnin opiskelija. Ennen opintojen alkua en ollut koskaan aiemmin käynyt Kuopiossa ja fuksivuotta edeltävän kesäni vietinkin paniikinomaisin tuntein. Vuoden jälkeen voin sanoa, että en kuitenkaan muuttaisi yhtään mitään ja olen maailman onnellisin Kuopioon päätymisestä. Uusia kavereita on tullut mielettömän paljon ja aika tuntuu kuluvan liian nopeasti. Vapaa-ajallani minut löytää kuntosalilta sekä lenkkipoluilta ja silloin tällöin saatan myös eksyä opiskelijarientoihin. Odotan innolla teidän uusien fuksien tapaamista ja uskon, että teemme yhdessä syksystä unohtumattoman!
Tatu Näsänen
21v | Laskentatoimi ja rahoitus
Moikka uudet fuksit ja paljon onnea opiskelupaikan johdosta! Olen Tatu Näsänen, 21-vuotias pojankloppi Kuopiosta. Opiskelen toista vuotta pääaineenani laskentatoimi ja rahoitus. Vapaa-ajallani harrastan eri urheilulajeja laidasta laitaan ja käyn salilla, lisäksi aikaa kuluu koulujuttujen sekä erilaisten opiskelijatapahtumien parissa. Ensimmäinen vuoteni Preemiossa oli korvaamatonta aikaa, samaa määrää uusia kokemuksia ja ystäviä ei muualta olisi mahdollista saada. Vaikka olen koko elämäni Kuopiossa asunutkin, en ole katunut hetkeäkään, että aloitin opiskeluni täällä. Odotan innolla kaikkien uusien fuksien tapaamista ja muistakaa nauttia fuksivuodesta!
Laura Räisänen
21v | Johtaminen ja markkinointi
Hellou uudet fuksit ja suuret onnittelut vielä opiskelupaikan johdosta! Olen Laura, 21 – vuotias toisen vuoden kauppatieteilijä, pääaineenani johtaminen ja markkinointi. Kouluhommilta liikenevän ajan käytän mm. käyden salilla, kiertäen aktiivisesti erilaisia opiskelijatapahtumia, ollen mukana ainejärjestömme Preemion toiminnassa sekä työskennellen öitä paikallisessa anniskeluravintolassa. Ihan vain ettei olisi liikaa vapaa-aikaa! Kuopio oli ihan alusta saakka minulle aika luonnollinen valinta opiskelukaupungiksi, sillä olen kotoisin Leppävirralta. Kauppatieteiden opiskelu juuri täällä Kuopiossa on antanut minulle vuodessa jo niin paljon, etten vaihtaisi pois hetkeäkään. Ainejärjestömme Preemio on hyvin aktiivinen yhteisö, jonka toimintaa mukaan hyppäämistä todellakin suosittelen. Kaiken kaikkiaan Kuopio on hyvä paikka ihmisen elää ja opiskella. Ja koska opiskelupaikka on ansaittu kovalla työllä, nauttikaa siitä mitä opiskeluvuodet teille tulevat tarjoamaan! Lämpimästi tervetuloa Kuopioon ja nähdään syyskuussa!
Saara Myllynen
21v | Johtaminen ja markkinointi
Moikka! Mä olen Saara ja olen 21-vuotias pirteä kauppatieteilijä täältä Kuopiosta. Olen asunut täällä koko ikäni, joten paikallistuntemus on siis melko lailla hallussa. Älä siis epäröi tulla nykäisemään hihasta, jos paikat eivät meinaa löytyä tai jos mikä tahansa muukaan opiskeluihin liittyvä mietityttää. Pääaineenani opiskelen johtamista ja markkinointia ja lisäksi kielten opiskelu kiinnostaa kovin. Vapaa-aikaani tykkään viettää muun muassa sitsaten ja haalaribileissä, mutta myös urheilu entisenä muodostelmaluistelijana kuuluu arkeeni. En millään malttaisi odottaa syksyä ja teihin kaikkiin tutustumista. Olin todella innoissani vuosi sitten saamastani opiskelupaikasta ja fuksisyksystäni ja samoin olen tulevasta syksystäkin. Meille tulee varmasti tosi kivaa yhdessä! Huimasti onnea kaikille opiskelupaikasta, syksyllä nähdään!
Iiro Stein
25v | Laskentatoimi ja rahoitus
Morjesta vaan kaikille uusille fukseille ja isot onnittelut vielä opiskelupaikasta. Olen Iiro 24-vuotias alun perin Kajaanista lähtöisin oleva toisen vuoden opiskelija. Pääaineekseni valitsin laskentatoimen ja rahoituksen. Vapaa-ajallani harrasta kaikenlaisia lajeja ja puntilla tulee käytyä aina kun paikat kestävät. Voinkin suositella lämpimästi aivan jokaiselle Preemion liikuntatoimintaa. Kuopio oli itselleni helppo valinta, sillä sen sijainti on erinomainen ja kaupunki on todella elävä kulttuurin ja opiskelijatapahtumien kannalta. Teillä on edessänne elämänne parhaat vuodet ja niistä kannattaa ottaa kaikki irti. Joten nähdään syksyllä ja vietetään yhdessä huikea fuksivuosi!
Asta Liukkonen
28v | Innovation Management
Hey you there! My name is Asta and I’m one of the tutors of innovation management and international business and sales management master’s programs. My major is innovation management and since I’ve always been interested of psychology, I chose work and organization psychology as my minor. Getting accepted into master studies to UEF was a dream come true and I have enjoyed my time here. The first year of master’s studies gave me a lot of professional knowledge, wonderful experiences and bunch of new friends. On my leisure time you can find me working out in CrossFit gym, hanging out with my friends or for instance, watching Kalpa’s ice hockey match. I encourage you all to be active with your studies, enjoy your free time and participate in all kinds of student events, since the events are a great way to make new friends and build up your professional network. Welcome to UEF!
Essi Kirilo
24v | Innovation Management
Hello! My name is Essi, I’m 24 years old, and I’m a master’s student majoring in Innovation Management. I’m originally from Nokia, I’ve lived in Tampere for a couple of years now and did my bachelor’s there. I visited Kuopio for the first time ever when I moved last autumn. I chose Kuopio because of the international master’s programme and possibility to study innovation management. Kuopio has been a positive surprise, and there is a lot to do whether you are into sports or something else. I highly recommend everyone to be active with getting to know people as there is such an amazing student community in Kuopio and attend different student events, there is a lot to choose from. See you in the fall!
EnglishScroll Up