fbpx

Tuutorit

Tuutorit ovat tuki ja turvasi opiskelun alkuvaiheilla ja opastavat sinut opiskelun ja opiskelijaelämän saloihin. Uudet fuksit jaetaan omiin tuutor-ryhmiinsä fuksiviikon alkaessa, mutta mikäli mitä tahansa kysyttävää tai epäselvää tulee, voit olla yhteydessä kehen tahansa tuutoreistamme.

Tuutorit löytyvät myös Facebookin Preemion fuksit 2018 -ryhmästä, jonne jokaisen fuksin kannattaa käydä liittymässä, jotta pysyy kärryillä uusimmista tiedotteista. Jäsenlehtemme Riskipreemion fuksinumerosta voit käydä lukemassa pidemmät esittelyt hurmaavista tuutoreistamme!

Preemion fuksit 2018 -ryhmä

Fuksiriskari

 

Henri Ojala
23v | Laskentatoimi ja rahoitus
Mortse! Mun nimi on Henri ja alun perin lähtöisin Espoosta. Ikää mittarissa on tällä hetkellä 23 vuotta ja pääaineeksi valikoitui laskentatoimi ja rahoitus. Hain Kuopioon, koska olin kuullut Kuopiosta paljon hyvää muutamalta kaverilta. Näin jälkeenpäin ajateltuna päätös on osoittautunut todelliseksi lottovoitoksi. Uusia kavereita on tullut todella paljon ja aika tuntui menevän välillä vähän liiankin nopeasti. Toivotan kaikille uusille fukseille lämpimästi tervetuloa ja muistakaa nauttia, koska fuksivuosi eletään vain yhden kerran!
Otto Grönroos
23v | Laskentatoimi ja rahoitus
Moikka uudet fuksit ja paljon onnea opiskelupaikan johdosta! Olen Otto Grönroos, 23-vuotias miehenalku Jämsästä. Opiskelen toista vuotta pääaineenani laskentatoimi ja rahoitus. Vapaa-ajallani harrastan jalkapalloa ja käyn punttisalilla, lisäksi aikaa kuluu koulujuttujen sekä erilaisten opiskelijatapahtumien parissa. Ensimmäinen vuoteni Preemiossa oli ehdottomasti elämäni paras ja tapahtumarikkain tähän mennessä. Kuopio on mahtava kaupunki niin opiskelun kuin vapaa-ajan vietonkin suhteen. Preemiossa parasta on mielestäni yhteishenki ja toiminnan aktiivisuus. Nähdään syyskuussa!
Olli Jukarainen
22v | Johtaminen ja markkinointi
Moro fuksit! Olen Olli ja tulen Suomen päämajakaupungista Mikkelistä. Sen mitä opiskeluilta ja muulta säätämiseltä kerkeän, niin erityisesti urheilu on lähellä sydäntä. Kannustankin kaikkia hyppäämään rohkeasti mukaan yliopiston ja oman ainejärjestömme Preemion liikuntatoimintaan. Valitsin Kuopion, koska olin kuullut siitä hyvää palautetta ja kaupunki oli myös ennestään hiukan tuttu. Voin kertoa, että en ole katunut päätöstäni sekuntiakaan! Eritysesti kaupunki itsessään ja ainutlaatuinen savolainen ilmapiiri ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen. Ainejärjestömme Preemion yhteisöllisyys on omaa luokkaansa ja sen toimintaan kannattaa hypätä rohkeasti alusta asti mukaan. Näin saat parhaiten kaiken irti yhdestä elämäsi hienoimmasta ajasta. Syksyllä nähdään!
Emilia Honkanen
22v | Johtaminen ja Markkinointi
Olen Emilia ja Kuopioon eksyin Jyväskylän suunnilta. Kuopio oli itselleni luonnollinen valinta, kun syntyperältäni olen vahvasti Itä-Suomalainen. Kaupunki on ylittänyt omat odotukseni moninkertaisesti. Urheilusta kiinnostuneelle täältä löytyy esimerkiksi, vaikka mitä mielenkiintoista ja minua saa pyytää mukaan, jos treenikaveria tarvitset! Koulupaikan saanti oli vuosi sitten unelmien täyttymys ja toivottavasti se sitä teillekin on. Tervetuloa siis aivan jokaiselle ja tehdään yhdessä tästä syksystä toiveet ja haaveet ylittävä.
Ville Turunen
22v | Laskentatoimi ja Rahoitus
Morjestan vaan! Olen Ville Turunen 22-vuotias ja pääaineena opiskelen laskentatoimea ja rahoitusta. Kiinnostuksen kohteita on monia. Kuopiossa on synnytty ja Kuopioon on jääty, joten voisi sanoa, että kaupunkiin on kotiuduttu varsin hyvin. Opiskelija elämä avasi uusia puolia jo varsin tutusta kaupungista ja voinkin todeta ensimmäisen opiskeluvuoden olleen yksi elämäni parhaista. Toivottavasti suunta jatkuu nousujohteisena myös toisena vuotena. Innolla odotan syksyä ja uusien opiskelijoiden mukanaan tuomia tuulahduksia. Näkemisiin!
Miko Nilsson
22v | Laskentatoimi ja rahoitus
Olen 22 vuotias Porvoosta kotoisin oleva hassuttelija ja pääaineekseni olen valinnut Laskentatoimen ja Rahoituksen. Käyn kuntosalilla sekä harrastan moottoripyöriä jollakin tasolla. Sitsit ja haalaribileet ovat myös lähellä sydäntä. Onnittelut siitä, että olet päässyt opiskelemaan Kuopioon! Omasta mielestäni opiskelijakaupunkina Kuopio on loistava. Preemion toiminta on erittäin antoisaa ja suosittelen kaikille osallistumaan mahdollisimman paljon tapahtumiin, mutta opiskelua ei kannata silti täysin unohtaa. Koittakaa löytää hyvä tasapaino opiskelun ja ”opiskelijaelämän” välillä. Odotan innolla tapaamistanne ja huikeaa syksyä, joka meillä tulee yhdessä olemaan.
Kerttu Kutvonen
19v | Johtaminen ja Markkinointi
Moikka! Olen Kerttu, 19-vuotias Varkaudesta Kuopioon opiskelemaan muuttanut kauppatieteilijä. Ensimmäinen vuoteni Savon sydämessä on vierähtänyt varsin nopeasti ainejärjestömme Preemion ja mahtavien opiskelukavereiden ansiosta. Pääaineenani luen johtamista ja markkinointia, ja vapaa-aikani Kuopiossa olen viettänyt erityisesti nauttimalla opiskelijatapahtumista, joita täällä järjestetään aktiivisesti ympäri vuoden. Valitsin Itä-Suomen Yliopiston ja Kuopion kampuksen sen takia, että olin kuullut tästä paikasta jo aiemmin hyvää, eikä positiiviset ennakkoluulot ole pettäneet; päinvastoin! Kauppatieteiden laitoksella opetus on laadukasta ja Preemio on tiivis yhteisö, jonka ansiosta täällä ei vapaa-ajallakaan tule tylsää. Yliopistollamme vallitsee hyvä fiilis myös poikkitieteellisesti! Toivotan paljon onnea uusille fukseille opiskelupaikoista, ottakaa kaikki ilo irti tulevista (varmasti elämänne parhaista) vuosista!
Viivi Laitinen
22v | Laskentatoimi ja rahoitus
Moi! Olen Viivi Laitinen, 22-vuotias viidennen vuoden laskentatoimen ja rahoituksen opiskelija, ja toimin maisterivaiheen tuutorina. Kuopiossa olen asunut suurimman osan elämästäni, ja mielestäni täällä onkin monipuolisesti palveluita ja viihtyisää asua. Olen muutenkin nauttinut opiskeluajastani täällä ja erityisesti ainejärjestössämme Preemiossa kaikkein parasta on yhteisöllisyys ja tietysti kaikki huipputyypit, joihin täällä on päässyt tutustumaan. Uskonkin, että tulette nauttimaan ajastanne täällä vähintään yhtä paljon kuin minä, syksyllä nähdään!
Reetta Kauhanen
23v | Laskentatoimi ja rahoitus
Moikka! Kohta on alkamassa jo viides opiskelijasyksyni täällä Kuopiossa. Olen kotoisin Leppävirralta, joten Kuopio tuntui luonnolliselta valinnalta opiskelukaupungiksi. Tämä valinta on osoittautunut yhdeksi parhaista elämäni päätöksistä ja olen viihtynyt Kuopiossa todella hyvin. Pääaineenani opiskelen laskentatoimea ja rahoitusta ja parhaillaan aloittelen Pro Gradu –tutkielman kirjoittamista. Loppusuoralla siis opintojen suhteen jo mennään, mutta energiaa riittää vielä muuhunkin opiskelijaelämään. Juuri siksi haluankin olla vielä tänä syksynä mukana tuutoritoiminnassa ja auttaa uusia opiskelijoita niin opiskeluiden kuin Preemioon ja kaupunkiinkin tutustumisen suhteen.
Lauri Rämä
21v | Laskentatoimi ja rahoitus
Late tässä terve! Aluksi isot onnittelut fukseille opiskelupaikan johdosta. Edessä on elämänne parhaat vuodet täällä Kuopiossa kauppatieteilijöinä. Olen toisen vuoden Preemiolainen ja toimin International Business and Sales Management, sekä Innovation Management-maisteriohjelmien KV-tuutorina. Vuosi sitten kesällä otin suunnan viidentoista vuoden jälkeen kotiseudultani Porvoosta tänne Savon sydämeen ja voin sanoa, ettei tätä parempaa paikkaa opiskella ole. Te tulette varmasti viihtymään. Itseäni voisin luonnehtia rauhalliseksi ja kohteliaaksi tyypiksi, jonka kanssa on helppo tulla höpöttelemään melkeinpä mitä vain. Luentosalien lisäksi minut löytää lähes päivittäin punttisalilta, tai pyörälenkiltä. Myös valokuvaus on harrastus lähellä sydäntäni. Suosittelen ehdottomasti osallistumaan mahdollisimman paljon huikeisiin tapahtumiimme fuksisyksynä ja -vuonna, sillä näin saatte kaiken irti opiskeluajastanne, ja tapaatte monta mahtavaa uutta tyyppiä. Tervetuloa Preemioon!
Emilia Enroth
22v | Laskentatoimi ja rahoitus
Olen alun perin Kajaanista (muista lausua kolmella j:llä) kotoisin oleva nuorehko nainen, joka aloitti opintonsa Kuopiossa 2016 syksyllä. Itselläni ei ollut mitään oletuksia tulevista opiskeluvuosista, mutta nyt kun muutama niitä on jo takana, niin joka vuosi on ollut aina vaan hauskempaa! Kuopio kaupunkina on juuri sopivan kokoinen samoin kuin Preemio. Täällä ei tekemisestä ole koskaan ollut puute, sillä hauskoja tapahtumia löytyy aina nurkan takaa lisää. Vapaa-aikanani pelaan tennistä ja matkustelen ympäri Suomea erilaisissa opiskelijatapahtumista. Fukseille suosittelen lämpimästi lähtemään välillä myös Kuopion ulkopuolelle opiskelijatapahtumiin, sillä ne ovat aina olleet unohtamattomia reissuja!
English
Scroll Up