fbpx

Moikka fuksi!

Ja lämpimät onnittelut luultavasti yhdestä elämäsi hienoimmasta saavutuksesta tähän mennessä. Sinusta on tullut kauppatieteiden ylioppilas – kylteri!

Ensimmäisten opiskeluviikkojen aikana tietoa tulvii valtavasti jokaisesta tuutista ja osa asioista saattaa mennä kaikessa härdellissä ohi. Ei hätää, täältä löydät kaikki uuden opiskelijan – eli fuksin – tärkeimmät ja tarpeellisimmat tiedot Kuopiolaisen opiskelijaelämän aloittamista varten.

Fuksin follauslistalta löydät kaikki somekanavat, mitä kannattaa alkaa seuraamaan heti opiskeluelämän alussa. Näitä seuraamalla et missaa mitään tärkeää informaatiota, saatika tietoa mahtavista opiskelijatapahtumista.

Tuutorit auttavat sinut opiskelijaelämän alkuun heti ensimmäisistä päivistä alkaen. Nämä neidit ja herrat tulevatkin sinulle uusien opiskelukavereiden ohella tutuiksi ensimmäisten viikkojen aikana, mutta voit käydä tutustumassa etukäteen Preemion iki-ihaniin, vuoden 2021 tuutoreihin täältä.

Uuden opiskelijan muistilistalta löydät mm. tiedon, miten avaat pääsyn opiskelija-alennuksiin opiskelijakortin kautta ja mitä muita juttuja fuksin on hyvä ottaa haltuun jo ennen opintojen alkua.

Kun muistilistan kohdat on käyty läpi, Fuksin ABC auttaa pahimpaan tiedonjanoon, mikäli poikkari, kylli tai akateeminen vartti ovat vielä vieraita käsitteitä.

Jos Kuopio on ihan täysin uusi tuttavuus, voit käydä kurkkaamassa, millainen paikka tämä Kuopio ihan oikeasti on sekä tutustua missä päin yliopistokampus, luokat ja Preemion toimisto sijaitsee.

Tervetuloa Preemioon!

English