fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
12.10.2017 - 13.10.2017, klo 10:00 - 16:00

Tapahtumapaikka


”MIKÄ MUU MUKA?!” – tokaisi kokenut tieteenharjoittaja noustessaan neljättä kertaa perinteekkään Preemion Syysexcursio-bussin takalauteille.
Jälleen meillä on mahdollisuus nauttia toistemme parempaakin paremmasta seurasta ja viettää unohtumaton Syysexcu, joka ottaa paikkansa Preemion tapahtumakalenterin top-listan kärjestä!

Tänä vuonna suuntaamme rekemme nokan kohti aina yhtä viehättävän kotimaamme pääkaupunkia Helsinkiä. Tapana on ollut käydä suurissa yrityksissä yritysvierailuilla, mutta nyt on kuitenkin löydetty vaihdelaatikosta se kuuluisa seitsemäs vaihde!

Vierailemme yhdessä euroalueen suurimmista ja vakavaraisimmista finanssialan yrityksistä. Tämä yhtiö ei paljoa esittelyjä kaipaa, sillä luultavasti melkein jokainen teistäkin on enemmän tai vähemmän Osuuspankin asiakas. OP:lla on Suomessa yli 4,3 miljoonaa asiakasta. Järjestämme teille mahdollisuuden tutustua OP:n Pääkonttori Vallilan toimintaan. Vallilasta ei löydy juuri yhtäkään perus pankkikonttorivirkailijaa, sillä Vallilassa tapahtuu kaikki se, mitä kuluttajat eivät näe. Tule kurkistamaan back stagelle, ja tiedät miten yksi Euroopan suurimmista finanssiyrityksistä pyörittää toimintaansa.

Toisena yrityksenä vierailemme Suomen suurimmassa asuntosijoitusyhtiössä Kojamo Oyj:ssa. Kojamo Oyj:n hallinnassa ovat Suomen suurimmat kuluttajabrändit asuntokaupan osalta: Luomo ja VVO. Kojamon asunto-omaisuuden arvo on käsittämättömät 4,3 miljardia euroa ja pelkästään viimeisen viiden vuoden aikana yhtiö on investoinut liiketoimintoihinsa lähes 1,5 miljardin edestä pätäkkää. Tämä vierailu tarjoaa näkemystä niin aggresiivisista markkinointistrategioista, kuin viime vuosina sijoittajien suuren mielenkiinnon kohteeksi nousseesta asuntosijoittamisesta.

Molempien yritysten kohdalla saamme kuulla puheenvuoroja taloushallinnon ja rahoituksen sekä johtamisen ja markkinoinninkin asiantuntijoilta.

Jos ajattelit, ettei reissu tästä enää parane, olit väärässä; asiaosuudesta jokainen excukävijä saa itselleen yhden OPINTOPISTEEN!

Ainiin… Paraneehan se vielä tuostakin! Vietämme yön loistokkaasti Viking Linen A-luokan hyteissä. Tämän risteilyn aikana on mahdollista tankata talven mölyöljyt mukaan – ja vieläpä verottomasti! 50 preemiolaista samassa laivassa, kuulostaako huonoilta kinkereiltä? No ei minustakaan!

Liput tapahtumaan tulevat myyntiin lauantaina 23.9. klo 12:00 ja lippuja myydään 27.9. klo 21.00 asti.

Osta lippu: https://bailataan.fi/events/bf9bd97b-9869-4f8e-8109-e889364e905c

MITÄ MAKSAA: 45€ sisältäen bussimatkat edestakaisin, yritysvierailut ja risteilyn!
+ buffetmahdollisuus vain 26€ (olutta, viiniä, pilsneriä, ruokaa!)

MILLOIN: 12.-13.10. Lähtö Kaupungintalon takaa torstaina 12.10. klo 7.00
MISSÄ: Helsingissä, Itämerellä, OP Vallilassa ja Kojamo Oyj:lla
MIKSI: One does not simply pass Syysexcu

English