fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
14.11.2017, klo 18:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Bar Freetime


Taas pelataan pubipelien herruudesta! Viime talvena ensimmäisen kerran järjestetty poikkitieteellinen turnee saa jatkoa entistä suurempana ja kauniimpana, kun haalarikansa kerääntyy Bar Freetimeen tiistaina 14.11. mittelemään omasta paikastaan auringossa. Tammikuun turnaus päättyi Preemion ja KuoTran yhteisjoukkueen voittoon, nähtäväksi jää kuka pääsee kaiverruttamaan nimensä seuraavaksi pojan jalustaan.

Biljardin, ilmakiekon, dartsin, pöytäjalkapallon ja pöytäcurlingin muodostaman lajikattauksen mestarit pokkaavat mukaansa maineen, kunnian ja pystin lisäksi jälleen myös rahanarvoisia palkintoja. Uudistunut formaatti mahdollistaa tällä kertaa myös aiempaa suuremman joukkuemäärän, mutta ole nopea, sillä joukkueita mahtuu edelleen mukaan vain rajoitetusti.

MITÄ: Preemion Pubiolympialaiset 2, viiden lajin parikilpailu pubipeleissä
MISSÄ: Bar Freetime, Kirjastokatu 8, 70100 Kuopio
MILLOIN: tiistaina 14.11. klo 17-23
MITÄ MAKSAA: 12€/joukkue (sis. osallistumiset kahdelle hengelle, juomaliput ja haalarimerkit), katsojille ilmainen sisäänpääsy

Pääpalkintona: Marshall Major II langattomat Bluetooth-sankakuulokkeet (ovh. 129€/kpl), lisäksi parhaiten pukeutunut pari palkitaan KPMG-pukukilpailun voitolla.

Ilmoittautuminen turnaukseen aukeaa maanantaina 23.10. klo 16 bailataan.fi-palvelussa ja on auki tiistaihin 31.10. asti, tai kunnes turnaus on täynnä.

Baari palvelee opiskelijahintaan ja tarjolla mukavasti oheisohjelmaa.

English