fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
30.11.2018, klo 18:00 - 23:00

Tapahtumapaikka
Hotelli Puijonsarvi


Ai että, millaisen vuoden preemiolaiset ovat jälleen viettäneetkään! Vuosijuhlilta on liu’uttu sitsien ja haalaribileiden tahdittamana VVV-risteilyn ja Wappuviikon kautta uuteen fuksisyksyyn eeppisine tapahtumineen ja excuineen. Eikä tässä vielä kaikki, sillä kalenterivuoden kruunajaisina toimivat jälleen perinteikkäät Preemion Pikkujoulut!

Lukuvuoden toiseksi kauneimmassa tapahtumassa preemiolaiset kaivavat taas vaatekaapistaan kylterille sopivampaa parempaa tekstiiliä päällensä ja pääsevät tarjoamaan aveceilleen ikimuistoisen illan mahtavassa seurassa.

Ohjelmassa on hyvän ruuan ja juoman lisäksi mukavaa yhdessäoloa ja pientä yllätysohjelmaa. Jouluhan on toki myös antamisen aikaa ja osallistujat voivatkin halutessaan tuoda mukanaan pienen muutaman euron arvoisen joululahjan (secret santa: tuo lahja, saa lahja) ja kenties saamme vieraita aina Korvatunturilta asti.

Perinteiden mukaisesti pikkujouluissa palkitaan ansioituneita preemiolaisia. Jäsenistöllä onkin mahdollisuus nyt ilmiantaa mielestään palkinnot ansaitsevat sankarit.

Äänestettävät palkintokategoriat vuonna 2018 ovat:
– Vuoden fuksi
– Vuoden kuumin
– Vuoden suoritus

Äänestyksestä tiedotetaan erikseen Facebookin Preemiolaiset-ryhmässä. Lisäksi hallitus palkitsee aktiivisesti toimintaan osallistuneen ja hyvää yhteishenkeä ylläpitäneen jäsenen Vuoden preemiolainen -arvonimellä.

Ilmoittautuminen Pikkujouluihin aukeaa 9.11. klo 15 ja päättyy viimeistään 18.11. Linkki ilmoittautumiseen: https://bailataan.fi/events/03b52a39-8c16-4809-a47b-bc890cfa4c09

MITÄ: Preemion pikkujoulut 2018
MISSÄ: Puijonsarvi-sali (käynti Maaherrankatu 8), jatkot Ilonassa
MILLOIN: Perjantaina 30.11.2018 kello 19.00
MITÄ MAKSAA: Preemiolaiset ja alumnit 35€, avecit ja kutsuvieraat 40€
MITÄ PÄÄLLE: Pikkutuhma Pikkumusta (cocktail)

Hintaan sisältyy jouluillallinen ruokajuomineen. Jatkoille Ilonaan ilmainen sisäänpääsy.

HUOM! Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia. Tapahtuma on vain Preemion jäsenille ja alumneille aveceineen, sekä muille kutsuvieraille.

English