fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
19.08.2017 - 20.08.2017, klo 17:00 - 04:00

Tapahtumapaikka
Majakkalaiva Relandersgrund


TAPAHTUMA LOPPUUNMYYTY


Hiiohoi!

Juhliminen like never before on niin 2016… Toista nimittäin on kun Preemio juhlii kuten ennen vanhaa, niin kuin vanhoina hyvinä aikoina, like back in the dayz – LIKE BEFORE!

Tulevan elokuun 19. päivä Preemion alumnit, alumnin mieliset ja maisteriopiskelijat kokoontuvat ensi kertaa yhdessä juhlimaan loppukesän pimeneviä iltoja hurmaavaan Helsinkiin! Koska juhlijat itse lukeutuvat jo kokeneisiin konkareihin, valikoitui kokoontumispaikaksikin Suomen vanhin jäljellä oleva majakkalaiva, Relandersgrund. Laiva on Itämeren antimineen miehistön avustuksella täysin omassa käytössämme aina alkuillasta klo 02.00 asti.

Varasta siis hetki oravanpyörästä, täytä viimeisetkin kesälomasuunnitelmat tai peru olemassa olevat, sillä nämä sitsit ovat vain kerran kesässä! Ja kesän kevytmielisimmät juhlat onkin. Astu aikamatkalle vanhaan kunnon preemiolaiseen tyyliin ja hyppää laivaan – tämän jälkeen onkin taas hyvä jatkaa syksyistä paahtamista niin kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

Ilmoittautumaan kesän keinuvimmille sitseille pääset seuraavasta linkistä:

https://bailataan.fi/#!/events/c3f16dee-d63e-4007-90eb-e08cc902c310

Huom! Ilmoittautuminen viimeistään 18.7., kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia. Jos et aiemmin ole käyttänyt Bailataan.fi-palvelua, voit helposti rekisteröityä sähköpostin tai FB-tilin avulla ennen lipun ostamista.

MITÄ? Preemion Konkarisitsit: LIKE BEFORE
MILLOIN? Lauantaina 19.8. klo 17.00
MISSÄ? Majakkalaiva Relandersgrund
MIKSI? Koska silloin kun minä olin nuori…
MITÄ MAKSAA? 25 € (sis. 3 shottia, 2 mietoa + sitsiruoat)
PUKUKOODI: Vapaa, mutta kesäinen!

English