fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
26.09.2017, klo 11:30 - 23:00

Tapahtumapaikka
Vitriini


Jokaisella vuosikurssilla on oma ekakertansa. Excuja tulee ja menee, mutta FUKSIEXCURSIO on vain kerran elämässä. Tämä excursio tuo fukseillemme hieman kosketusta asiaohjelmaan, pientä hipaisua aloitteluun ja suurta bussitunnelmaa. Kaikki tämä vain pohjaamaan suurinta ja kauneinta – KASTAJAISIA!

Nopea sanaselvennys: Excursio tarkoittaa tapahtumaa, joka kokoaa preemiolaisia yhteiselle matkalle kohti ulkopaikkakuntia. Excursioihin kuuluu aina yritysvierailuja, mukavaa yhdessä tekemistä sekä juhlimista.

Tämä reissu alkaa kastajaispäivänä klo 11.30 Lukeman edestä, bussi liitää lähempänä tai kauempana Kuopion ilmatilaa, ja laskeutuu säväyttävästi suoraan kastajaispaikalle. Tämä on jotain, mitä fuksina ei vain saa missata.

Ilmoittautukaa nopeasti, sillä paikkoja ei valitettavasti riitä kaikille. Ole siis terävä, ja varmista omapaikkasi ”once in a lifetime”-exculta! Ilmoittautuminen avataan Bailataan.fi-palvelussa koodilla #preemionfuksiexcu tiistaina 19.9. klo 10.

Ilmoittautuminen

MITÄ? Preemion Fuksiexcu
MILLOIN? Tiistaina 26.9. klo 11.30, jonka jälkeen matka jatkuu Preemion Kastajaisiin
MITÄ MAKSAA? 10e

 

KASTAJAISET

Syyskuun fuksihulinat huipentuvat Preemion Kastajaisiin, jossa fuksit kastetaan vihdoin preemiolaisiksi! Näytöt ovat olleet vahvoja heti ensimmäisistä päivistä lähtien, joten Kastajaisistakaan ei varmasti vauhtia puutu 😻🤘

Paikalle saapuu fuksien ja vanhempien preemiolaisten lisäksi myös yllätysvieraita Kuopion rajojen ulkopuolelta 😏🆘

MITÄ? Preemion Kastajaiset
MILLOIN? Tiistaina 26.9. klo 18

IN ENGLISH:

Preemio Freshmen Party is the highlight of the Freshmen week! It is meant for the freshmen and the older members of Preemio 😎

WHAT? Freshmen Party for the members of Preemio
WHEN? September 26th at 6pm

English