fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
11.09.2019, klo 16:30 - 21:00

Tapahtumapaikka
Viihdemaailma Ilona


https://www.facebook.com/events/2318768955040726/

Kesä on takana päin ja syksy on tuonut mukanaan uudet fuksit, jotka toivotammekin ilolla tervetulleiksi sitsipöytien ääreen. Syksyn sitsikauden avaavat jo perinteeksi muodostuneet Preemion fuksisitsit!

No mutta mitkä ihmeen sitsit? Sitseillä istutaan etukäteen ilmoitetussa istumajärjestyksessä, syödään sekä juodaan sitsilaulujen raikaessa. Sitsit pitävät sisällään paljon erilaisia käytäntöjä ja perinteitä, joiden saloihin pääsee sukeltamaan vain ja ainoastaan saapumalla itse paikalle. Sitseistä ei tarvitse tietää mitään etukäteen, koska fuksisitsien tarkoitus on nimenomaan tutustuttaa sitsikulttuuriin ja sen käytänteisiin. Hauskinta sitseissä on vieruskavereihin tutustuminen, teeman mukainen pukeutuminen ja kaikki yllättävät käänteet illan aikana. Sitsien jälkeen meininki jatkuu Kuopion Haalaribileiden vilskeessä.

Ketä sinä kannatat, vaikka tappioiden putki ravistelisi joukkuetta? Kuka julkimo on varastanut sydämesi jo teinivuosien aikaan? Kenen keikalla olet huutanut äänesi käheäksi? Valitse pukeutuminen teeman mukaan ja näytä koko sitsikansalle ylpeästi fanituksen kohteesi! Pistäkää parastanne ja heittäytykää, koska komein asu fuksilla ja vanhalla preemiolaisella palkitaan.
Tervetuloa Preemion Fani-Fuksisitseille 2019!

MITÄ: Preemion Fani-Fuksisitsit 2019
MILLOIN: Keskiviikko 11.9.2019 kello 17.00 (HUOM! Ovet auki 16.30!)
MISSÄ: Ilona, Kuopio (Vuorikatu 19)
MITÄ MAKSAA: 17 € (sis. pääsy sitseille, sitsiruoat, 2 mietoa, 3 shottia, pääsylippu jatkoille Kuopion Haalaribileisiin sekä sitsien että Haalaribileiden haalarimerkit)
MITÄ PÄÄLLE: Teeman mukaan (+haalarit)
JATKOT: Kuopion Haalaribileet feat. Mouhuous

FUKSIT: Ilmoittautuminen aukeaa omalla bailataan-linkillä tiistaina 3.9. kello 16:00 ja päättyy perjantaina 6.9. kello 15:00.

LINKKI Fukseille: julkaistaan myöhemmin

Vanhat preemiolaiset: Ilmoittautuminen aukeaa omalla bailataan-linkillä perjantaina 6.9. kello 15:00 ja päättyy maanantaina 9.9. kello 23:00.

LINKKI vanhemmille preemiolaisille: julkaistaan myöhemmin

HUOM! Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia!

English