fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
28.03.2018 - 30.03.2018, klo 10:00 - 02:30

Tapahtumapaikka
Vergikolmio


Tapahtuman viralliset Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/407151453042536/

4D: VVV-risteily: Kylterit Itämerellä
Milloin ja missä: 28.3.2018 klo 20.15, Vergikolmio, Itämeri

Kansan palautetta on kuultu ja risteilykonseptia on uudistettu! Tänä keväänä suuntaamme Itämeren vesille keskiviikkona 28.3 klo 20.15 ja palaamme maihin seuraavana iltana klo 19.15. Satamana toimii perinteisesti Suomen Turku.

Preemiolaisten ”Via vergiosa” alkaa jo noin klo 11.00, sillä Kuopiosta Turkuun ja takaisin on perinteisesti järjestetty yhteinen miehistöä aktivoiva bussikuljetus, joka tulee kustantamaan edestakaisin n. 25-35€/hlö riippuen lopullisesta matkustajamäärästä. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään halukkuutta osallistua bussikyyteihin, mutta tästä tulee lisäinfoa myöhemmin ja paikat busseihin varmistetaan ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen. Takaisin Kuopiossa ollaan 29.3.-30.3. välisenä yönä. Lopulliset bussiaikataulut varmistuvat myöhemmin.

Risteily kustantaa risteilykansalle 45€. Tämän lisäksi menomatkalle on mahdollista ostaa etukäteen buffet-illallinen hintaan 33€. Risteilyhinta sisältää itse risteilyn ja hyttipaikan, torstai-aamun silliaamiaisen skumppalasin kera, haalarimerkin sekä Börjen giftbagin. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä tuntemaan aivan uudenlaista yhteenkuuluvuuden tunnetta löytäessäsi mahdollisen uuden sielunhenkilösi tutuissa merellisissä maisemissa tai muuten vain nauttimaan lempeästä meri-ilmasta. Tämän lisäksi Börje takaa jokaiselle risteilijälle ainutlaatuista ja huippulaadukasta risteilyseuraa, sekä tietenkin mahdollisuuden tuoda kotiin VappuViinat Verottomasti!

Ilmoittautuminen alkaa 5.2.2018 klo 12:00 Preemion nettisivujen kautta ja on auki aina 18.2.2018 klo 23:59 saakka! Olethan liikkeellä nopeasti, sillä lippuja on vain rajoitetusti.

Linkki ilmoittautumiseen:
http://www.preemio.fi/toiminta/preemio-goes-vvv-2018/

Kerää siis kasaan NELJÄN henkilön miehistö ja lähde mukaan tälle unohtumattomalle reissulle. HUOM! Mukaan voi ilmoittautua myös pienemmällä porukalla, jolloin pienempiä porukoita yhdistellään sen mukaan miten parhaaksi nähdään! Valitkaa hyttiseurueestanne hytti-vastaava, joka ilmoittaa koko hyttinne kerralla. Hyttikavereiden ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Ilmoittautumiseen tarvitset hyttikavereidesi nimet, syntymäajat, sähköpostit sekä tiedon siitä, haluavatko he ottaa buffet-illallisen ja alustava tieto siitä, ovatko halukkaita osallistumaan yhteiseen bussikuljetukseen.

HUOM! Risteilyilmoittautumiset ovat SITOVIA kaikkien ilmoitettujen osalta! Vain bussikyydityksiin ilmoittautuminen on alustava.

MIKSI: Koska elämä ei ole kokonainen ilman VVV:tä
#oispaVVV

English