fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
17.03.2022 - 18.03.2022, klo 14:00 - 04:00

Tapahtumapaikka


❄️ OLETTEKO VALMIITA? RINNERIEHA TULEE TAAS! ❄️
On aika kääntää katseet kohti tulevaa kevättä, kun Pörssin perinteistä rinneriehaa juhlistetaan 17.3.2022. Tällöin Jyväskylä täyttyy kaikenvärisistä haalareista, kun opiskelijat ympäri Suomen kokoontuvat viettämään tätä ikimuistoista talvipäivää. Tapahtuma koostuu tänäkin vuonna kolmesta mahtavasta osiosta.
LIPUT 💰
Liput tulevat myyntiin KideAppiin 23.2 klo 14.00!!!
Lipun hinta on 22€, sisältäen kaikki tapahtuman osiot:
– Rinneosuus Laajavuoressa
– Approt
– Sisäänpääsy ja narikkamaksu valittuun jatkopaikkaan
– Tapahtumamerkki ja approjen lisähaalarimerkki
– Bussikyyti Laajavuoreen ja takaisin keskustaan
RINNETAPAHTUMA 🏂
Rinneriehapäivä alkaa rinneosuudella Laajavuoren laskettelukeskuksessa, jossa pääset kiertämään hauskoja rasteja ja osallistumaan erilaisiin ulkoaktiviteetteihin. Luvassa on myös rentoa hengailua, niin uusien, kuin vanhojen ystävien kanssa juomien ja DJ:n musiikin tahdittamana. Iltapäivän aikana on luvassa perinteisiä kilpailuja, jotka kruunaa häkkyrälasku, johon kaikki voivat osallistua rakentamallaan häkkyrällä. Mikäli rinteet houkuttelevat, päivän aikana on myös loistava mahdollisuus käydä laskettelemassa opiskelijahinnoin!
APPROT 🍻
Laajavuoresta siirrymme Jyväskylän keskustaan approilemaan! Pääset tutustumaan Jyväskylän ravintola- ja baaritarjontaan, ja keräämään samalla leimoja appropassiin. Tietyllä leimamäärällä saat upean lisähaalarimerkin perinteisen rinneriehamerkin kylkeen ✨
JATKOT 🎉
Approkierroksella on tankattu niin ruokaa kuin juomaa koneeseen, joten on aika siirtyä tapahtuman virallisille jatkoille Jyväskylän parhaimpiin menomestoihin Club Escapeen ja Londoniin. Jatkoilla bileet jatkuvat yön pikkutunneille asti upeiden artistien saattelemana!
AIKATAULU ⏰
14-18 Rinneosuus Laajavuoressa
18-22 Approt Jyväskylän keskustassa
22 -> Jatkot @Escape ja @London
http://rinnerieha.com/
Instagram: @rinnerieha
#rinnerieha #rinnerieha2022 #rr2022
English