fbpx
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
23.03.2022, klo 16:00 - 21:00

Tapahtumapaikka


2+3-seikkailussa 2. ja 3. vuoden opiskelijat pääsevät tutustumaan opiskelutovereihinsa sekä suorittamaan joukkueessa hauskoja rastitehtäviä ympäri kampuskaupunkia!
Lähdöt ja suunnistuskarttojen haku on 23.3. klo 16-18 välisenä aikana keskustan tuntumasta, tarkka lähtöpaikka ilmoitetaan joukkueen vastuuhenkilöille ilmoittautumisen päätyttyä. Pyydämme osallistujia saapumaan hyvissä ajoin ruuhkan välttämisen vuoksi, lähtöpaikka sulkeutuu klo 18. Rasteja on mahdollisuus kiertää klo 21 asti. Tehtävänä on kiertää 10 rastia, mutta mitä enempi rasteja kiertää, sen enempi seikkailua! Tapahtuma huipentuu jatkoihin Apteekkarissa, joissa otetaan kiinni kahden vuoden biletysvajetta. Seikkailuun osallistuvat pääsevät jatkoille narikan hinnalla (3€) näyttämällä tapahtuman haalarimerkkiä ovella. Jatkoille myydään lippuja myös muille ovelta hintaan 2€+3€ (sisäänpääsy ja narikka).
Tapahtuma on tarkoitettu UEFin 2. ja 3. vuoden opiskelijoille ja ilmoittautuminen seikkailuun on käynnissä 2.-16.3. Mikäli lippuja jää jäljelle, myymme niitä myös muille vuosikursseille. Rohkaisemme kaikkia seikkailumielisiä ilmoittautumaan sekajoukkueisiin, jotka koostuvat eri alojen opiskelijoista. Miten mahtava tapa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin eri aloilta! Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmaista kiinnostuksesi joukkueenjohtajan pestiin. Sekaryhmät muodostetaan ja kontaktoidaan sähköpostitse 17.3.
Voit ilmoittautua myös valmiin joukkueen kanssa. Joukkueen koko on max. 6 henkilöä. Ilmoittautuminen tapahtuu niin, että yksi joukkueen henkilöistä ilmoittaa kaikki joukkueen jäsenet yhteystietoineen.
Osallistuminen on maksutonta ja joukkueen jäsenet saavat muistoksi ainutlaatuisen 2+3-haalarimerkin. Kannustamme kaikkia seikkailijoita pukeutumaan seikkailuteeman mukaisesti! Osa rasteista on ulkona, joten suosittelemme sään mukaista pukeutumista. Haalarit voi myös laittaa päälle, mikäli sellaiset omistaa.
Tervetuloa mukaan suureen opiskelijaseikkailuun!
Lisätietoja tapahtumasta:
Veera Salmela, tapahtumatuottaja, tapahtumatuottaja(at)isyy.fi, p. 044 576 8429
Niklas Leinonen, palvelusuunnittelija, vapaa-aika(at)isyy.fi, p. 044 576 8418
English