fbpx

Oletko valmistumassa puolen vuoden sisällä tai valmistunut enintään 2 vuotta sitten? Suomen Mentorit hakee aktoreita Kuopiossa 12.11. asti!

Suomen Mentorit ry:n mentorointiohjelma on vuoden mittainen prosessi, jonka alussa mentorit ja aktorit saavat koulutusta ja ohjausta mentorointimatkalleen. Vuoden aikana mentori ja aktori tapaavat vähintään 6-8 kertaa. Tapaamisissa keskustellaan muun muassa työnhausta, katsotaan cv:tä ja työhakemuksia läpi, keskustellaan laajemmin työelämästä ja aktorin tavoitteista. Keskeistä prosessissa on aktorin aktiivisuus ja molempien osapuolien sitoutuminen mentorointiin.

Mentori on kuin kriittinen ystävä. Kriittinen siksi, että mentori voi haastaa aktorin näkemyksiä ja tuoda uudenlaista näkökulmaa, ja ystävä siksi, että mentori aidosti välittää aktorinsa hyvinvoinnista.

Suomen Mentorit ry tarjoaa aktorin ja mentorin yhteiselle matkalle eväitä muun muassa koulutustilaisuuksien, erilaisten mentoroinnissa käytettävien työkalujen ja yhteisten tapaamisten muodossa. Ohjelmaamme valitut aktorit ja mentorit saavat samalla arvokkaan vertaisverkoston muista ohjelmassa mukana olevista.

Mentoroinnissa työelämän kokeneet johtajat ja asiantuntijat antavat nuorille tukea, ohjausta ja rohkaisua vuoden ajan. Tavoitteena on nuorten työllistyminen. Mentorit saavat ymmärrystä nuorten maailmasta sekä tilaisuuden tehdä merkityksellistä työtä, josta hyötyvät kaikki ja josta tulee hyvä mieli.

Lue lisää ja hae mentoria: www.suomenmentorit.fi

English